Kameradump

Dubbelcola och gratis biltvätt

Hej och hå. Klockan är 07:22 och jag har nu varit vaken i 52 minuter ._o Ska lämna in bilen om 2 timmar för däckbyte i Falun, sen kan min Ferrari ut på Formel 1-banan igen och åka. Ni vet ju hur det funkar. Man måste byta däck ungefär 2 gånger per lopp när man kör Formel 1. Sen gäller det går fort också, jag förväntar mig att bytet tar max 32 sekunder :P


I förrgår hände någonting jag aldrig trodde skulle inträffa. Jag var till Statoil för att köpa en Cola (man kan ju inte äta potatisgratäng-matlåda på jobbet utan cola[?]). När jag skulle betala sade kassörskan: ”Det blir 19 kronor” (asdyrt som vanligt).
Sen hände det. Hon frågade ”Vill du ha en till för samma pris?”. Alltså kunde jag välja om jag ville ha en Cola för 19 kronor, eller om jag ville ha två Color för 19 kronor. Efter en lång betänketid (4 millisekunder) bestämde jag mig för att ta två.
Det intressanta med detta är ju det faktum att Statoil för en gång skull var billigare än Ica Maxi. Två Color kstade alltså 19 kronor, det blir ett styckepris på 9,50 kronor. Ica maxi tar 12 kronor för samma Cola. Nu vet jag att man inte kan jämföra ett ”Köp en och ta två” med att köpa en vara, men jag gör det ändå :P
Statoil är billigare än Ica… Det kan aldrig ha inträffat tidigare… Men men, vad är det man säger? ”Nångång ska vara den första för allt”.


Igår kom sommaren! Jag var hem och åt (makaroner och korv) under lunchen, och när jag skulle åka tillbaka till jobbet så började det ÖSregna. Det fullkomligt vräkte ner (gratis biltvätt, ja tack) och det kändes verkligen att det är sommar nu. Som grädde på moset haglade det lite halvt också. Tack Sverige för ditt underbara väder!


Tänk att ett gäng (15 stycken) sopsäckar kan vara skitläskiga. Jag var ute och åkte bil igår vid 22-tiden. Det var kolsvart och man såg inte mycket bredvid vägen. Åker man på motorvägen i 110 km/h så vill man inte gärna att det kommer upp ett djur eller dylikt på vägen. Speciellt inte om det är kolsvart.
Än värre skulle det vara om det kom sopsäckar springandes på vägen. För det första skulle det innebära att man var galen, och för det andra skulle man krocka med dom. Dubbel olycka alltså.
Tur att dom säckarna jag mötte bara låg på sidan av vägen. Likförbaskat så skrämde dom livet ur mig. Jag kom åkandes i 110 km/h och ser någonting enormt svart 20 meter framför mig. Min första tanke var ”en muterad björn som väger 4 ton kommer snart att korsa min väg! Hoppas inte den repar lacken!”. Som tur var så låg säckarna bara bredvid vägen och höll sig lugna. Dock vill jag ge tummen ner för den som lämnat dessa säckar vid sidan av vägen. Tänk om jag hade varit gammal och haft ett dåligt hjärta (vilket jag iofs kanske har redan tack vare McDonalds). Då hade jag kunnat få hjärtattack och skadat min Ferrari. Livsfarligt.


Sen vill jag också ge tummer ner för kossor. Även om dom hjälper till att höja värmen på jorden (kopruttar = metangas = växthuseffekten ökar = det blir varmare = Kausti slipper frysa) så luktar deras ”avkommor” inte speciellt gott. När vi sedan har folk som kallar sig bönder här i Sverige så blir det ju ännu värre.
En normal svensk människa som ser bajs tännker något i stil med ”Fy helvete vad äckligt!”. En bonde tänker ”Åh bajs! Det kan jag lägga ovanpå maten så växer den bättre” ._o
Så tack vare bönderna så luktar det apa såfort man åker förbi en åker på våren. Dom förstör alltså våran miljö bara för att dom gillar å ha bajs på maten. Vad tycker vi om det? Tummen ner från mig i alla fall :<

Jag måste bara nämna en sista sak. Jag fick ett samtal på jobbet igår som ändrade min världsbild. Tidigare har jag alltid sett Stockholmare som dryga jävla äckel som är totalt efterblivna. I jämförelse med Göteborgare så är Stockholmarna otroligt jobbiga som människor. Göteborgarna är alltid glada när dom ringer. Det skulle inte spela nån roll om deras dator hade tagit eld och bränt ner deras hus, dom skulle vara trevliga i alla fall.
Alla Stockholmare jag har träffat däremot (det inrger inte så många från Sthlm), dom är ingen höjdare. Dom är oftast väldigt dryga (som jag nämnt 2-3 gånger tidigare på 10 rader), dom verkar tro att dom kan allt, och jag avskyr dom verkligen. Men.
Igår ringde det en tjej. Jag minns inte hennes namn (även om jag gjorde det får jag inte posta det här :P), men det var något med henne. Direkt hon började prata blev man glad. Jag satt där med ett fånigt leende under hela samtalet. Jag vet inte riktigt varför, men hon var verkligen sjukt trevlig att prata med. Nej, jag är inte kär, det var inte på det viset. Hon var bara väldans trevlig och positiv – och hon var Stockholmare. Så än finns det hopp! Jag kommer hädanefter inte automatiskt att anta att alla Stockholmare är dryga och äckliga direkt jag träffar dom. Jag väntar 5 sekunder och låter dom visa det själv [?]

Påminnelse till Kausti: Kom ihåg! Säg upp webbhotellet och flytta bloggen!Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *