Arbetsliv

Wörk wörk

Sitter på jobbet just nu. Jobbar ju 13-22 denna vecka [?]

Rätt skönt jobb det här ändå. Sitta och prata i telefon hela dagarna. Man har oftast någonting att göra också, så tiden går rätt fort. När man sommarjobbade på SSAB var det ju lite värre. Där fick man vänta 10 minuter mellan rullarna. Hade man då börjat 06 på morgonen så var man inte så pigg fram mot 13-tiden på dagen. Då hände det ibland att man slumrade till ett ögonblick [?]

Här slipper man det. Även om man inte har något samtal så kan man alltid surfa runt på internet. Favoriten just nu är Flashbacks juridikforum. Jag håller på att läsa igenom alla trådar som finns där just nu :i Jag kommer vara kung på allt som har med juridik att göra inom en snar framtid ;)
Rätt kul att läsa igenom det där forumet. Inte för att jag någonsin skulle orka jobba med något sådant, utan för att det är intressant att läsa om alla möjliga konstiga saker som folk har gjort :D Porrsurfat på arbetstid, The Pirate Bay-rättegången, hur man undslipper hyresavtal och läkare som ljuger – allt finns i juridikforumet ._o

Skönt att det tog mig 1,5 timme att skriva det här inlägget [?] Det ringer vansinnigt mycket just nu. Men jag ha i alla fall rast i detta ögonblick, så nu får det här inlägget ta slut här :PBetygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *