TV-spel,  Vardagsliv

Grilla

Jag skrev ett inlägg för två dagar sedan där jag bland annat informerade om att herr Imrell skulle komma på besök. Det inlägget försvann dock spårlöst, så därför har bloggen varit rätt död dom sista dagarna.


Vi har i alla fall lirat rätt mycket (grov underdrift) NHL på PS3an. Vi krossade Jake och Johan när vi lirade online, men ändå lyckades vi förlora 2 av 6 matcher. Den andra matchen vi förlorade var nog världens sjukaste förlust. Dom har ingenting i första och andra perioden, och i tredje vid ställningen 2-2 så kommer en av deras spelare in i våran zon (bara det chockade oss) och skjuter ett skott. Skottet blockeras (som vanligt) av våran back, och pucken tar i sargen bakom mål, studsar i en båge över mål, träffar målvaktens rygg, och går in. Så vann Jake och Johan med 3-2. Vansinnigt orättvist.


Annars har vi kollat mycket på hockey VM också. Sverige lyckades mirakulöst få X mot Ryssland, och kryss mot USA. Dock har Sverige inte varit speciellt bra, och jag tror inte det bli nån medalj. Till hockeyn var det obligatorisk grillning, så middagen blev potatisgratäng och fläskfilé. Behöver jag säga att det smakade förträffligt?

Annars har jag hjälpt Marcus att flytta idag. Är helt död just nu, så inlägget blir inte längre än såhär. Ska lägga upp bilder från flytten så fort jag får tag i dom bilderna Marcus tog med sin systemkamera.Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *