Svammel

Överblivet-dump

Jag har några små urklipp som bara ligger och skräpar just nu. Med urklipp menar jag små intressanta (yeah right) saker som inte platsar i något av dom tidigare inläggen jag skrivit. Men samtidigt tar dom inte upp ett helt blogginlägg var för sig, så därför postar jag en liten ”överblivet-dump” här:

Fortkörning
Igår när jag var iväg med kusin Monica och jobbade så tog vi gamla Faluvägen för en gångs skull. Monica hade börjat få upp farten med den otroligt vackra gröna bussen och vi kommer susandes runt en kurva i mäktiga 70 kilometer i timmen. Problemet var bara att det var 50 km/h där. När vi kommer runt hörnet märker jag en gul väst (yes, min syn är kung). Halvvägs framme vid den gula västen så inser hon vad den gula västen innehåller: En polis! Tvärniten är total… eller… så total en tvärnit kan bli med en 213 ton tung skåpbil iaf.
Av någon skum anledning så hade polisen dock inte höjt fartpickadollen, och således så pågick ingen hastighetsmätning just när vi susade förbi. Ibland har man bra tur.
På vägen hem så var det poliskontroll på stora Faluvägen (där det är 110 km/h) också, men då skåpbilen inte går snabbare än 75 km/h så var det aldrig någon fara. Sen var poliskontrollen på fel sida av vägen också :b

Albin Bäckehag <3 Handbollstermer
Världens bästa kommentator, Albin Bäckehag, satt på samma bänk som mig när jag kollade handbollskvalet för två veckor sedan. Vi kollade på Sverige – Island och Albin märkte att två av dom svenska spelarna var rätt stora. Han utbrister följande: ”Fan va stora dom där två i mitten är. Dom som spelar… va heter det?… nio… Järn-nior!”.
Nu sitter säkert många av er som frågetecken framför skärmen. Var det där roligt? Då kan jag upplysa er om att mittspelarna i handboll kallas för mitt-nior och inget annat. Järn-nia är en golfklubba :i

Fartgalen flicka
På väg hem från Biltema igår så retade jag Angelica lite. Kommer inte riktigt ihåg vad jag sa, men hon blev ganska arg i alla fall. Hennes reaktion på detta blev: ”Va du e dum! Nu ska jag köra så fort jag kan!”.
Fiaskot var totalt när hon inte ens hann nå 65 km/h innan vägen tog slut och hon var tvungen att bromsa [?]

Galet coolt tangentbord

Kolla! Jag har två magneter på mitt tangentbord. Det kan vara nåt av det coolaste som någonsin uppfunnits! :o Fatta vad coolt det är att kunna ha ett batteri fastsittande på sidan av tangentbordet. Att bara kunna ha det där utan att behöva göra någonting – det är magiskt. Fruktansvärt coolt och något absolut alla i världen borde ha.
Lägg gärna märke till min godistuggande min i bakgrunden också.



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *