Nattmösseprat,  Små funderingar

Otroligt att jag är vaken…

07:49 står klockan på. Och jag är vaken. Det är i och får sig kanske inte så konstigt. Det konstiga är att jag faktiskt sovit… Och jag är pigg. Otroligt. Helt otroligt.
Nu ligger jag och kollar på mtv. Nickelback må göra bra musik, men Chad (sångaren) har ju verkligen en otroligt ful frisyr.


Sångvärldens töntigaste frilla?

Ska ta sats får att försöka komma ur sängen nudå. Frukost skulle sitta fint nu. Står en Sprite i kylskåpet, så en nyttig frukost lär det inte bli :$

Skriver förövrigt detta från mobilen. Borde funka, men vill se om det verkligen gör det. I så fall kommer det nog en rapport från dagens föreläsning. ( Kan tillägga att jag kollade på datorn när inlägget var färdigskrivet och det verkar inte gå att göra radbrytningar när man skriver från mobilen. Måste utreda varför… )

Kom ihåg: klipp tånaglarna när jag kommer hem.Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *