Koduppdatering,  Vardagsliv

Tiger Woods on the rocks!

För det första. Jag ber om ursäkt för att ni kommer få se herr Goomba springa så mkt när ni besöker sidan. Jo, han den där bruna filuren i loggan heter Goomba. Det är också han som springer stillastående (?) under tiden som sidan laddas. Det är dock inte mitt fel att sidan är så långsam. Webbhotellet sidan ligger på är otroligt dåligt. Ska försöka leta rätt på ett nytt när jag får tid (typ imorgon)

God morgon :< Såhär pigg var jag imorse. Somnade 15:00 ungefär igär eftermiddag. Vaknade kl 06:55 och var otroligt pigg idag. Konstigt… Rätt nöjd med frisyren förövrigt.

Annars då? Kollade en jävla massa tennis när jag vaknade. Federer var först otroligt dålig, sen normalt bra. I siffror betyder det att han låg under med 2-0 i set, sen vände han och vann helt utan problem. Efter det blev det frukost. En fralla och 15 glas Sprite.

Sen satte jag mig och kodade lite på denna sida. Sjukt roligt. Har lagt till lite färger på texten. Jag har också lagt till möjligheten att länka nyttiga sidor, som tex: bloggen. Galet roligt att vara nörd ;)

Sen på kvällen hann jag med (grov överdrift, tid är allt jag har) 1 timme och 15 minuters poker. Hann plussa 10 inköp på den tiden. Sjukt enkelt att spela ibland. 1024 kr plus slutade sessionen. Får man vara nöjd med. Inte orkat lira på 1,5 vecka nu, så månaden slutar inte speciellt mkt plus.

Rubriken kommer sig av att jag fick spendera 25 minuter av mitt liv till att spela golf idag. Mitt i vintern. Jag skulle ut och hänga in motorvärmarsladden. Såklart hade fanskapet frusit fast. Otroligt fast. 10 meter sladd som låg under 1 dm tjock is-snö. Så 223 golfsvingar senare så fick jag äntligen loss skiten. Troligt med träningsvärk imorgon :r Golfsäsongen är i alla fall säkrad nu. Minst en vinst (oh, det rimmar!) i en PGA tävling är väl rimligt att satsa på?

Nu ska jag inte skriva mer. Det sägs att man inte orkar läsa så mycket tråkig text samtidigt, så vi sätter punkt här.Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *