Livet som stockholmare

En fantastisk vårhelg


Stockholm levererade igår! Efter att ha gått runt med värre hormonsvängningar än valfri PMS-dam under veckan på grund av vädret så uppenbarade sig våren nu för 23:e gången i år. Sol, 15-20 graders temperatur i solen och livet var helt plötsligt fantastiskt igen.


Eftermiddagen spenderades i Rålambshovsparken och jag förstår fortfarande inte vem som kom på det där namnet. Rolandshovsparken” var liksom för mainstream så dom körde på nåt snobbigare och mer svårstavat istället. Med mig hade jag Sara, Gustaf aka. Mr. Photogenique och Anna (som står bakom kameran här).


Tre otroligt eleganta vänner.

Kvällen fortsatte sen in på nåt ställe där vi spenderade den med att lyssna på en 68-åring Leif Erikssons livshistoria vilket var ruskigt intressant. Dock var själva historien lite osammanhängande, men det är väl inte helt konstigt med tanke på åldern.


Idag har dagen spenderats med att traska runt i stort sett hela Hammarby Sjöstad. Vädret har varit magiskt och jag drog med mig Oscar på en brunch och han fick joina mig i min långpromenad.


Brunchen bestod av en monster-BLT med ungefär 3 kilo bacon och majonäs på. Ruskigt gott och jag känner att det här med söndags-bruncher nog kan bli ett återkommande tema.


Hammarby Sjöstad visade sig verkligen från sin bästa sida och jag njöt av varenda liten solstråle som träffade min bleka hy. Som om inte det vore nog så är det så otroligt lugnt där även fast det är massa människor överallt. Bullerplanket mot vägen på ena sidan där gör verkligen susen och det är verkligen noll buller när man traskar runt vattnet där och njuter.


Totalt blev det nästan 15 kilometers promenad över 3 timmar och den här helgen har absolut varit en av dom tre bästa sen jag flyttade till Stockholm. 850 kalorier förbrände jag samtidigt som jag stoppade i mig sju gånger så mycket. Manligt värre!
Semesterplanerna för sommaren började även planteras så om allt går som det ska så blir det nog en liten tripp i sommar. Återkommer till det, men nu ska jag avlida i sängen då jag är dödstrött…



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *