BUBBLES!!...hbubblesbubblsebubbls"-fisken
från Finding" /> BUBBLES!!...hbubblesbubblsebubbls"-fisken
från Finding" /> BUBBLES!!...hbubblesbubblsebubbls"-fisken
från Finding" />
Livet som stockholmare

BUUUBBLES!!! Bubblesbubblesbubbles. My bubbles!


Aaaaaah! Det snöaaaar!!! Jag har inte varit med om en riktig vinter på flera år, så det här känns som en pånyttfödelse! Visst, det är griskallt, min jacka håller inte riktigt måttet och mina skosulor är lite för somriga för svensk vinter – men vad gör det!?
Jag känner mig som BUBBLES!!…hbubblesbubblsebubbls”-fisken

från Finding Nemo när jag kutar runt på stan på väg till bussen och försöker fånga varenda snöflinga innan nån annan snor dom. Dom som säger att den svenska vintern är deprimerade är ju sinnesförvirrade och borde spärras in. Gillar ni inte det här, prova spendera tre år på Irland. Sen kan ni försöka klaga på att vi har dåligt väder här i Sverige.”Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *