Chockerande,  Vardagsliv

Ett farväl av min kanske bästa vän


Vi har dragit ut på det alldeles för länge nu. Kärleken som en gång fanns där har inte funnits på mer än ett år nu och vi har, hur tråkigt det än är, glidit ifrån varandra. Vi sågs aldrig på slutet och även om det smärtade mig visste jag att det var på tiden att jag släppte taget om dig.
Jag kommer aldrig glömma när jag såg dig för första gången där från utsidan av stängslet vid bilfirman. Det var kärlek vid första ögonkastet, även om jag inte fick känna på dig eftersom det var söndagsstängt. När du sen luktade viol kombinerat med gammal gubbe så var det klart – det skulle bli du och jag.
Sen dess var vi oskiljaktiga i flera år. Jag utnyttjade dig kanske lite för hårt, men du ställde alltid upp och fanns där för mig. Förutom den där vintermorgonen då, den där morgonen när du helt enkelt inte ville starta. Då hatade jag dig lite, det ska jag vara ärlig och erkänna, men alla andra dagar under vårat förhållande var fantastiska! Alla har vi våra dåliga dagar, och du, du hade bara en enstaka! Och det tackar jag dig för.

Men det är över nu. Vi ska inte gå hem till mig mer. Ska man göra sig av med sitt livs kärlek ska man se till att skiljas som vänner. Det gjorde vi inte, jag såg dig inte på flera månader och sen sålde mamma dig. Förlåt för det, men jag hade så svårt för att släppa dig. Och ska jag vara ärlig så var du otrogen med min lillebror hur länge som helst, du lät honom misshandla och bryta ner dig innan jag och mamma slutligen beslutade oss för att det fick vara nog.

Du var lite för svag helt enkelt, men du är ändå den bästa bilen jag någonsin haft. Du var fantastiskt rolig att köra, du var Ferrari-röd och du hade en stereo som fick varenda medåkare att bli gröna i ansiktet av avundsjuka. Eller om det nu var åksjuka. Vad vet jag.
Nej nu börjar jag gråta snart. Hoppas du hittade till ett hem där du blir bättre omhändertagen, där du slipper få problem med batteriet och där du slipper stå ute och bli täckt av snö. Ett ålderdomshems-garage helt enkelt. Hoppas verkligen du sitter och dricker motorolja med en gammal Volvo 850 samtidigt som ni delar anekdoter om vad ni varit med om. För är det något du har att bjuda på så är det berättelser :z

Ta hand om dig bäste vän!Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *