DJ ReDo - The Legend of Zelda (main theme) (spf) Jahapp. Det här var ju... lustigt. För drygt ett år sedan (!) dreglade jag hysteriskt till bilderna av Nintendo 3DS och funderade väldigt starkt på att köpa denna fantastiska skapelse. 3D-effekt, Zelda och Star Fox var det som lockade som mest då, men jag tvekade" /> DJ ReDo - The Legend of Zelda (main theme) (spf) Jahapp. Det här var ju... lustigt. För drygt ett år sedan (!) dreglade jag hysteriskt till bilderna av Nintendo 3DS och funderade väldigt starkt på att köpa denna fantastiska skapelse. 3D-effekt, Zelda och Star Fox var det som lockade som mest då, men jag tvekade" /> DJ ReDo - The Legend of Zelda (main theme) (spf) Jahapp. Det här var ju... lustigt. För drygt ett år sedan (!) dreglade jag hysteriskt till bilderna av Nintendo 3DS och funderade väldigt starkt på att köpa denna fantastiska skapelse. 3D-effekt, Zelda och Star Fox var det som lockade som mest då, men jag tvekade" />
Fantastiskt,  TV-spel

En impulsinköpt Nintendo 3DS


Jahapp. Det här var ju… lustigt. För drygt ett år sedan (!) dreglade jag hysteriskt till bilderna av Nintendo 3DS och funderade väldigt starkt på att köpa denna fantastiska skapelse. 3D-effekt, Zelda och Star Fox var det som lockade som mest då, men jag tvekade länge innan det slutligen… inte hände så mycket mer.
Det utannonserades inte så många fler spel, eller i alla fall så utannonserades inget såpass stort att jag blev medveten om det, så 3DS-tanken svalnade för att sen avdunsta helt under min vistelse i USA.

Men som alla irländare vet så kommer det som avdunstar här förr eller senare ner på marken igen i form av regn. Mycket regn. Kanske var det ett sammanträffande att det kaosregnade i börjav av veckan? Eller kanske var det bara slumpen.
Oavsett vilket så förde det där regnet med sig min avdunstade tanke på 3DSen ner igen. Den regnade rakt in i skallen på mig. Bonk” lät det och sen dess har en gnagande impulshandlingstanke gjort mina nätter sömnlösa.

Så idag fick jag äntligen tummen ur. Först tänkte jag bara köpa en vanlig Nintendo DS eftersom jag mest ville spela Scribblenauts och dom gamla DS-spelen. Men när jag sen märkte att man behövde ha en adapter för att spela spelen så slutade det med att jag istället köpte en 3DS. Den klarar även den nerladdade DS-spel och sen skiljde det ju bara 80 euro i pris ändå…
139 euro fick jag ge för skönheten, plus 16 euro för Scribblenauts. Sicket kap! Nu ska jag nöta Scribblenauts i 48 minuter innan jag åker på innebandy [?]Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *