Nattmösseprat

Röstningsfiske och lite fusk

Det här är baskemig livet. Sitta uppe en fredagnatt och koda PHP. Det må låta konstigt, men jag älskar det <3 TVn på mute i bakgrunden och musik spelandes på datorn. Det blir (nästan) inte bättre än såhär :j Imorgon spelas världshistoriens viktigaste innebandymatch – genom tiderna. Krylbo – IBF Borlänge ute i en gammal industrilokal i skogen nånstans. Krylbos ledare har redan börjat klaga på oss för att vi ”fuskar” när vi möter dom. Följande gäller: Vi ligger 1 poäng efter Krylbo just nu. Det är 4 matcher kvar att spela. Vinner vi imorgon så ligger vi 2 poäng före Krylbo med 3 matcher kvar att spela. Då blir det spännande… Men vinner dom mot oss imorgon… Då är nog våran division 3-sejour slut.
Därför lånar vi in ett antal division 2-spelare imorgon för att hjälpa oss. Egentligen är det förkastligt, och jag tycker att om vi inte är bra nog för division 3 ska vi inte spela där. Men nu är det ju så att våran ungdomssida börjar bli enorm, och dessa spelare måste få spela A-lagsinnebandy. Åker vi ur så kommer vi bara kunna ha lag i div 4 och 5, och ungdomarna får lida för det. Därför ställer jag mig bakom vårat ”fusk”.

Förresten har jag fixat en röstningsfunktion på bloggen! Om ni håller musen över smileyn som finns nere till vänster här så kan ni betygsätta inläggen. Detta gör att jag får lite bättre koll på vilka slags inlägg ni föredrar att läsa. Röstningen går mellan ”jätteglad gubbe” till ”arg som fan-gubbe”. Så rösta på nu!



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *