Kameradump

Höger är vänster

Blev ingen uppdatering efter besiktningen igår. Mobilen krånglade när jag försökte uppdatera. Kunde inte klicka på ”publicera inlägget”-knappen eftersom den typ inte fanns. Nu när det är ordnat så kommer uppdaterandet skötas bättre.


Under gårdagen så besiktades bilen. Det gick utmärkt. Besiktningsmannen var mäkta imponerad över att få testköra en Ferrari för första gången :P

Efter besiktningen bar det av till Angelicas hemland. Big spoonwe, eller Stora Skedvi som det heter på svenska. Det verkar som att det ordnat upp sig mellan oss igen nu. Skönt det iaf.

Vi roade oss med att göra scones till frukost imorse (kl 13:30 typ). Scones med smör, ost och sallad samt ett glas cola till det = en underbart bra start på dagen.


Förresten, jag märkte en otroligt irriterande sak när jag åkte hem idag. Jag kan inte parkera mina skor ordentligt >=( Av någon outgrundlig anledning så ställer jag alltid högerskon på vänster sida och vänster sko på höger sida. Vansinnigt irriterande när man sen ska ta på sig skorna. Vet inte varför jag gör sådär heller. Ska spionera på mina fötter nästa gång jag tar av mig skorna fårse vad dom har att säga till sitt försvar…



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *