Svammel

The wall

*Duns*

Ungefär så lät det när jag gick (sprang) in i väggen idag. Jag dog fullständigt på träningen. Inte bokstavligt dock, men mina krafter bara försvann helt plötsligt. *Poff* så var dom väck. Efter det kändes varje steg som ett maratonlopp och varje passning som ett fyspass (nu har jag aldrig fystränat, men jag kan väl försöka tänka mig hur det är). Det bådar inte gott inför lördagen.

Nu sitter jag här, halvt död. Ljumskarna klagar, baksidan av höger lår klagar, jag klagar. Jag har iaf en påse godis bredvid mig. Den inköptes igår när jag var hungrig.
En hungrig Kausti (skriva om sig själv i tredjeperson är coolt!) betyder en Kausti som köper mycket choklad. Gärna mycket Center. Varför? För att choklad är en otroligt bra hungerdämpare. Problemet var bara det att en viss person satte sig på min godispåse igår. Har inte vågat öppna den sen dess. Det finns en viss risk att alla Center har gått sönder, och att mitt godis nu ser ut som en enda sörja. Kuckelimuckmedicin (vet du inte vad det är? Se Karlsson på taket igen) funkar ju mot allt sägs det, så jag kanske mår bättre om jag slänger i mig lite sörja .

Kan förövrigt rapportera att jag i smyg börjat odla slutspelsskägg. Anledningen är att vi har en totalt avgörande match för vårat division 3-kontrakt på lördag. Vinner vi den så är vi i stort sett klara, förlorar vi är vi i stort sett körda.
Skäggodlingen går dock sådär. Just nu kan det hela mest liknas vid slutspelsfjun. Funderingar kring att helt skippa slutspelsfjunet snurrar just nu i Kaustis (tredjeperson är fortfarande coolt!) tankar.

To be continued…



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *