Vardagsliv

Sommarjobbsansökan

Sök sommarjobb på SSAB och KP Halvt Check! (Inte sökt på KP än)

Personliga brevet:
Michael Kaustinen är namnet. Nyligen 23 år fyllda. Jag satt och surfade lite när jag fick ett tips att kika in på eran hemsida. Det fanns sommarjobb att söka i år igen. Jag blev genast väldigt intresserad.

Jag har jobbat hos er dom två senaste somrarna. Båda gångerna på Spalt 1. Jag trivdes otroligt bra med det arbetslaget jag fick jobba med förra sommaren (kommer inte ihåg vilket lag det var, Jimmy, Sally, Peter, Peo och Doris var namnen i alla fall). Jag hoppas verkligen att jag får jobba hos er igen. Jag kan inte beskriva riktigt hur kul det har varit. Köra travers (små pojkar och stora maskiner), banda rullar, städa (t.o.m. det var kul!) och allt annat jag fick göra. SSAB är en riktigt trevlig arbetsplats och medarbetarna är riktigt bra.

Hur är då denne Michael Kaustinen som person? Ni kan ju fråga dom på Spalt 1. Jag skulle gissa på att dom säger något i stil med ”En snäll, trevlig kille med humöret på topp”. Jag älskar att umgås med människor. På fritiden umgås jag med mina kompisar eller min flickvän. Sedan spelar jag också innebandy i IBF Borlänge.

Nu spelar det nog inte så stor roll vad jag skriver i detta mail utan vem jag är i verkliga livet. Så slå en pling till Hans Olov Hansson på Spalten så får han berätta vad han tycker om mig. Sen kan du ju ringa Jimmy och dom andra nere i kojan också, så kan dom få säga sitt. Sen håller jag tummarna för att ni hör av er om några veckor. Det skulle förgylla min sommar.



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *