Close

Ikväll klockan 20:00 (irländsk tid) håller vi tummarna för att Sverige som vanligt floppar i finalen. 7:a från slutet eller sämre är målet och det känns ändå ganska realistiskt. Jag ger det en 40-procentig chans att det slår in – det känns som en okej chans för att vinna 750 euro i alla fall (yes)
Resultatet från gårdagens tävlingar är inte redovisade, så det blir till att vänta tills efter tävlingen för att se vart våran Anna hamnar. När resultatet är sammanräknat ska hon totalt hamna som bäst 33:a för att det här ska gå ihop. Nu när jag skriver det känns det bra optimistiskt – men hoppet är det sista som överger idioten!

Heja alla länder förutom Sverige! ^^


Betygsätt inlägget:
[Total: 0    Average: 0/5]

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>