Dom ringde mig 2 minuter efter eran intervju och sa att dom ville erbjuda dig ett jobb. Du verkade väldigt avslappnad under intervjun och hade samtidigt glimten i ögat, dessutom hade du en bra erfarenhet av sånahär jobb sen tidigare" 47 minuter tog det, sen ringde Manpower-Anita. Anledningen till att det tog så lång tid" /> Dom ringde mig 2 minuter efter eran intervju och sa att dom ville erbjuda dig ett jobb. Du verkade väldigt avslappnad under intervjun och hade samtidigt glimten i ögat, dessutom hade du en bra erfarenhet av sånahär jobb sen tidigare" 47 minuter tog det, sen ringde Manpower-Anita. Anledningen till att det tog så lång tid" /> Dom ringde mig 2 minuter efter eran intervju och sa att dom ville erbjuda dig ett jobb. Du verkade väldigt avslappnad under intervjun och hade samtidigt glimten i ögat, dessutom hade du en bra erfarenhet av sånahär jobb sen tidigare" 47 minuter tog det, sen ringde Manpower-Anita. Anledningen till att det tog så lång tid" />
Jobba på Irland

Irland: I hate to say I told you so

Dom ringde mig 2 minuter efter eran intervju och sa att dom ville erbjuda dig ett jobb. Du verkade väldigt avslappnad under intervjun och hade samtidigt glimten i ögat, dessutom hade du en bra erfarenhet av sånahär jobb sen tidigare”

47 minuter tog det, sen ringde Manpower-Anita. Anledningen till att det tog så lång tid var för att hon tog 45 minuter på sig att ringa upp mig efter det att IBM meddelat henne att dom ville ha the Kausti hos sig.
Jag visste ju redan att jag hade fått jobbet när jag lade på efter intervjun, men nu är det i alla fall officiellt. Den 7:e december klockan 09:XX (om ungefär 10 dagar) ska jag alltså befinna mig i Dublin för att påbörja mitt nya arbete. Spännande detta.

Nu börjar jag smida planerna på att berätta det här för min käre mor också :i Hon kommer antagligen få en mildare hjärtattack, eller så kommer hon inte tro på vad jag säger. Ska försöka komma på ett bra sätt att påbörja min flytta hemifrån-presentation – kanske kommer jag t.o.m. försöka spela in samtalet där jag berättar det här för henne :z

Annars påbörjar jag nu jakten på en bärbar dator. Jag funderar på att låna lillebrors ett tag, men samtidigt är jag ytterst tveksam till om jag ens kommer kunna åka hem under jul, så jag är lite tveksam till detta (lip) Förhoppningsvis kan jag skramla ihop lite pengar till att köpa mig en dator så att jag kan beställa den nu på måndag. Det vore drygt om jag lyckas beställa datorn och sen inte hinner få den innan jag åker (oops)

Go for it
Run toward it
Dive in head first
Live life with no regret

Put your heart out there
Don't be scared you might get hurt

Nu är det försent att ändra sig! Jäklar vad kul detta ska bli (yes)



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *