Fotboll

Tyvärr Sverige…

Det var det det. Det och det. Det var det. Skum mening. Fiaskot är fullbordat, jag och Jake ser ett litet ljus i mörkret och alla svenskar böt för 10 minuter nationalitet. Nu är varenda svensk med lite vett i skallen ungrare.

Sverige sumpade matchen mot Danmark. Trots att Sverige gjorde två mål lyckades dom inte spräcka nollan. Offsideregeln hade inte tränats tillräckligt mycket, Henrik Larsson hade gruppsex i danskarnas straffområde, Andreas Isaksson blandade geniala räddningar med att släppa ett lite för enkelt skott och nån äcklig dansk lyckades sätta 1-0 i mitten av andra halvlek. Sen var det god natt.

Zlatan glänste som vanligt med sin osynlighet, Henrik Larsson gjorde mål utan att lyckas få det godkänt, Safari var riktigt bra och Kim Källström la några riktigt dåliga frisparkar. Sen var det inte så mycket mer. Sverige gjorde trots allt en ganska okej match, men matchen var lite som en grå klump. Det var ingen som egentligen stack ut. Kanske att herr domare stack ut lite då och då. Fysiskt spel var förbjudet och pipan användes frekvent.

Skit också. Varför kunde dom inte göra det dom alltid gör? Fixa det på något vis, även om det såg mörkt ut. Förhoppningsvis tar Ungern poäng av äckel-Portugal ikväll. Annars är det nog kört.