Betyg,  Förväntan,  Fotboll,  Mat

Inför Danmark – Sverige


Uppladdningen inför VM-finalen ikväll pågår. Lillebrors fruntimmer har äntligen insett sin plats i den sociala strukturen och lagade därför mat till mig och lillebror. Skönt med en dam som vet sin plats. Jag citerar min gamla klasskamrat Christer Johanssons tal under nationella proven i gymnasiet: ”En kvinna som är mer än 2 meter från spisen är en vilsen kvinna”. Väl talat Christer!

Maten som den tyglade donnan tillagade idag var en riktig höjdare. Det var nån slags pizza/toast/tacos-grej. Kyckling stektes tillsammans med chili, sen blandades creme fraiche (orka stava det) och spenat ner i med kycklingen. Denna röra hälldes sen i sånadär mjuka taco-tortillas. Det blev 6 stycken om jag minns rätt. Ovanpå dessa tortillas med kycklingröra lades sen tomatsås och ost. Sen skickades paketet in i ugnen en stund.

En fullkomligt genial maträtt, speciellt det där med att ha allt i en taco-tortilla. Jag har ett gammalt inlägg där jag förklarar min kärlek till toastmackor liggandes dold här på bloggen, men den här maträtten är baskemig steget bättre. Vilka möjligheter det finns om man tröttnar sen. Köttfärs, fisk, kyckling, spaghetti eller vad fan som helst kan stoppas i en tortilla med ost på, skickas in i ugnen, och sen ätas som en delikatess! Det är ju genialt.

Betyg på maträtten utan namn: [!][!][!][!][!/]

Annars har vi nåtts av ett chockerande besked. Lillebrors kompis Simon verkar välja filmkväll hemma med några kompisar istället för Danmark – Sverige :n Övertalning pågår förhoppningsvis av lillebror, men skulle herr Simon banga är han härmed utsedd till Sveriges mest homosexuella person någonsin. Jag är fortfarande chockad över denna idioti ._o

Tipset inför matchen: 7-1 till Danmark.



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *