Skryt

Tre tuuusen unika besökare

Bloggen rullar på rätt bra. Inte för att jag någonsin kommer få sjukt många besökare till bloggen, men det har nu kikat in ett antal personer sen starten. Nyss passerades faktiskt 3000 unika-besökare strecket. Tyvärr var besökare nummer 3000 en människa som inte gett sig tillkänna, så jag har inget namn/smeknamn på personen.

Inte sådär vidare bra snitt ändå :i 500 pers i månaden känns inte sådär megahett :P Men jag bryr mig egentligen inte, dom som vill läsa får göra det, dom som inte vill slipper. Jag skriver mest för att kunna titta tillbaka på livet när jag blir äldre sen.
Om nån dag passeras nog 10 000 dagliga besökare-strecket också. Mot 100 000 nudå :i

Sen har jag hunnit skriva galna 336 inlägg på den här tiden (337 om man räknar detta inlägg [?]). Sjukt egentligen… Jag snittar typ 2 inlägg om dagen.
Hualigen vad många timmar jag lagt ner på den här bloggen… Londoninläggen t.ex. snittade säkert 5 timmar per inlägg eller nåt. Då skrev jag varje inlägg utan att pausa också (eh)

Men förhoppningsvis är det värt det om några år. Då kan man sitta och titta tillbaka på hur det var när man var ”ung”. Dom dagarna är väl slut snart XD



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *