Kameradump

Äckeldisk och Coca Cola


Kul att plocka i diskmaskinen när brorsan tagit ner sin disk :< Detta (som syns på bilden) var något i stil med "uppspydd mjölk blandat med vatten". Mycket smaskigt. Sen fanns det torkad ketchup på varannan tallrik och glas som hade ett centimetertjockt lager av gammal filmjölk i botten :& Mums...
Efter det tog jag det som var kvar i diskhon och lade det på tallriken. Det fick bli min lunch. Smakade ganska likt korv stroganoff om man bara hade på lite ketchup.


Klockan 19:45 åkte jag för att hämta Marcus vid tåget. Dom var dock 10 minuter försenade, så jag tänkte tanka innan jag hämtade honom. Tji fick jag. Efter att i 5 minuter bankat och skrikit åt tanklocket som vägrade öppna sig så gav jag upp. Ringde t.o.m. mamma och grät, spottade å skrek (varning för eventuell överdrift) i telefon, men inte gav tanklocket efter för det. Får tanka imorgon istället. :<
Hämtade iaf Marcus, och sen begav vi oss till Sibylla. ”Ett köttbullemeal och ett Jumbomeal tack” beställde vi. ”Se gärna till så att drickorna läcker så att vi kan gegga ner hela rumsbordet när vi kommer hem” inflikade jag snabbt. Vi fick våra saker och satte oss i min rallybil för en snabb färd hemåt.

Vi kommer hem, och visst var hon snäll nog att se till så att drickorna läckte också. Det kallar jag service :< :< >=( Halva rumsbordet med cola (lite överdrivet för att skadeståndet ska bli större) och en jäkla massa papper (också överdrivet av samma anledning) senare så kunde vi äntligen börja äta. Det var iaf förbannat gott så nåt positivt fick vi iaf ut ur eländet tillslut.

Annars då? Lirade nån timme poker idag också. Sjukt segt. Tror jag slutade plus 50 spänn efter 3 timmars spel idag. Pinsamt. Kändes som att jag inte spelade speciellt fokuserat. Måste bättra mig, annars kommer ”bo-hemma-räkningarna” knäcka min ekonomi.

Nu får det räcka för detta inlägg. För mycket text redan.



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *