Igår var det partypremiär på Waterville Terrace 42s balkong. Teamet skulle, efter en fantastiskt stressig McAfee-vecka svetsas samman genom denna Vi överlevde den där idiotiska McAfee-uppdateringen som sänkte halva världens företag"-fest, förkortad VÖDDIMSSHV-festen. Nu var det några veckor sedan den där katastrofala McAfee-uppdateringen skickades ut och det blev kaos, men på" /> Igår var det partypremiär på Waterville Terrace 42s balkong. Teamet skulle, efter en fantastiskt stressig McAfee-vecka svetsas samman genom denna Vi överlevde den där idiotiska McAfee-uppdateringen som sänkte halva världens företag"-fest, förkortad VÖDDIMSSHV-festen. Nu var det några veckor sedan den där katastrofala McAfee-uppdateringen skickades ut och det blev kaos, men på" /> Igår var det partypremiär på Waterville Terrace 42s balkong. Teamet skulle, efter en fantastiskt stressig McAfee-vecka svetsas samman genom denna Vi överlevde den där idiotiska McAfee-uppdateringen som sänkte halva världens företag"-fest, förkortad VÖDDIMSSHV-festen. Nu var det några veckor sedan den där katastrofala McAfee-uppdateringen skickades ut och det blev kaos, men på" />
Jobba på Irland,  Vardagsliv

Irland: Grillfest!


Igår var det partypremiär på Waterville Terrace 42s balkong. Teamet skulle, efter en fantastiskt stressig McAfee-vecka svetsas samman genom denna Vi överlevde den där idiotiska McAfee-uppdateringen som sänkte halva världens företag”-fest, förkortad VÖDDIMSSHV-festen. Nu var det några veckor sedan den där katastrofala McAfee-uppdateringen skickades ut och det blev kaos, men på grund av diverse regnväder, schemakrockar och annat hade festen fått lov att skjutas fram tills igår.
Klockan 15 slutade vi i alla fall jobba och klockan 16 slutade vi jobbet. Efter det traskade vi ner på shoppingcentret och fixade käk, öl, kol och allt vi behövde. Förutom tändvätska.

Jag ska berätta en sak för er som ev. nångång tänker flytta till den här stundtals fantastiska ön (fantastisk både på gott och ont). Här är ungdomarna helt out of control, här rånar 15-åringar folk med hjälp av golfklubbor och här är tändvätska lika svår som Falukorv att få tag i.
Jag kollade igenom alla affärer förutom klädaffärerna runt shoppingcentret, men inte en enda hade tändvätska till salu.
Anledningen stavas såklart ”flippade ungdomar” och jag förstår butiksinnehavarna. I det här landet skulle ungarna säkerligen inte tveka att sno en flaska tändvätska, hälla ut på golvet, tända på och sen sitta där och grilla något från butikens köttdisk i värmen.

Nu visade det sig ändå att kolet man köper i butik tydligen redan är dränkt i tändvätska när man köper det, så vi tackar Vampyrmaria för den informationen som räddade kvällen.

På bilden ovan ser ni förövrigt en Esa och en Bex som tillsammans försökte tömma grillen på gammalt kol. Det gick sådär i början och vi inne i vardagsrummet skrattade gott åt dom där två hjältarnas tappra försök att få ner kolen i påsen :i Efter några minuters betänketid och lite spill på balkongen så lyckades dom dock få ner i stort sett allt i påsen. Teamwork kallas det – well done guys!


Här ser vi Amanda flasha med sin svinsuperdyra, men dock ascoola, systemkamera. 140 000 encentare (räkna på den ni :z) kostade kameran men bilderna den tar är helt sjukt bra. Jag hade aldrig egentligen ens tittat på en systemkamera innan eftersom jag resonerade som så att ”en kamera tar bilder, hur stor skillnad kan det bli?”.
Efter att ha sett hennes kamera blev jag dock helt sjukt sugen på att sälja min ena njure för att köpa en såndär biffig kortknäpparsak. Jag blev även smärtsamt medveten om att min mobilkamera inte skulle räcka långt under tågluffen, så jag nöjde mig med att sälja min vänstra arm för att kunna köpa en kompaktkamera [?]


Efter att ha värmt upp grillen och låtit elden lägga sig började vi fokusera på matlagandet. Tjejerna plockade fram sina kycklingbröst och killarnas skämt haglade. Efter att ha lastat på köttet på grillen bestämde grillen sig dock för att börja leka majbrasa av någon anledning. Efter en massa skrikande, tjoande och krånglande fick köttet lyftas av majbrasan tills dess att den lugnat ner sig lite.
Kycklingbitarna såg ut som kolbitar och jag kände mig nöjd över att jag köpt hem hamburgare istället för kyckling. Rutin kallas det.


Veronica var inte nöjd.


Alexandra roade sig med att glatt försöka lära sig
Star Trek-hälsningen

av Spock som stod bakom hörnet på balkongen.


Murre sjöng och blev allmänt ostabil efter ungefär 1,5 öl och vi andra funderade över hur en såpass gammal och vis man kunde ha ett sånt vekt alkoholsinne.


Johannes hade tidigare under dagen varit hos doktorn och opererat bort halva sitt ansikte, men det hindrade honom dock inte från att dricka öl. Jag var dock tvungen att servera slöfocken varje jäkla öl eftersom han inte orkade hämta sina själv.


Tjejerna drack cider-kiss och jag tycker fortfarande det är ett hysteriskt roligt namn på en cider. ”Nån som vill ha lite kiss?” :i


Potatissallad, pickels, kiss (:i), Cola och hamburgerbröd behövdes för att mätta våra hungriga magar. Idag står det 5 burkar potatissallad i kylen. Frukost?


Jag drack otroligt manlig Vodka Red Bull – alla andra kallade det för tjejdricka.
Det är ju Red Bull i, hur kan det vara tjejigt!? Ascoolt säger jag. Ascoolt!


Isgren berömde Esas muskulösa, halvt muskel-lösa, kroppsliga grundstruktur (försök förstå den meningen ni!) och krossade sen honom genom att ”flexa gunsen”. Det syns inte på den här bilden, men Isgrens armar… Ni förstår snart.


Såhär ser en Facebookrapead Esas Facebook ut. Ägd!


HAMBURGAREEEEEEEE! Inte riktigt McDonaldsklass, men det fick duga. Jag var utsvulten, men några öl hade dock dämpat detta något. Fortfarande var det dock hamburgare, så man var ju tvungen att äta.


Riktig tjejdricka. Cranberryjuice och vodka. Craberryjuice låter coolare än tranbärsjuice, så därför skriver jag inte tranbärsjuice. Så ni vet.
Ser dock rätt coolt ut när man tittar på det. Tyckte jag igår iaf. Känns inte helt hundra att skriva det idag dock känner jag. Hum…


Våran finska som vi bor med. Hon har undvikit att vara med på bild fram tills nu. Susanna heter hon och är lika städgalen som min mamma. Det är dammsugarlördag varje lördag och det klagas på när jag glömmer diska. Lite som att bo hemma faktiskt.


Bexobert var glad.


N00b-Fredrick dök upp vid 20-tiden. Direkt skulle han tävla, så vi körde en kameraduell. Troligtvis vann jag.


Alexandra leker med kameran, Lisa poserar, Elena röker och Sören dominerar med korven.


Baconchips serverades också under kvällen. Kan vara den näst bästa uppfinningen någonsin (efter Big Macen då). Baconchips smakar gudomligt. Mer baconchips till folket!


Murre med Christians hatt = Murre Jackson. Kolla movesen han kör…


.. både Elena och Sören var hänförda.


Christian blev ju längre kv'llen gick mer och mer desperat – något Esa inte riktigt uppskattade.


Maria och Isen i Isens säng. Mysigt.


Jag nämnde tidigare Isgrens armar, och ni ser ju själva. Kolla kulan. Helt sjukt. Jag känner mig klen…


Jag vet inte riktigt om jag knäppte det här kortet naken eller nåt, men att döma av Vampyrmarias och Murres blick kan så ha varit fallet…


Kamera + alkohol = en inte alltför skarp bild på Spotify. Håkan Hellström kan i alla fall inte sjunga för fem öre. Punkt slut.


Lisa ska snart säga upp sig från desken för att plugga till veterinär i Uppsala och Alexandra sa upp sig i förrgår. Teamspirit ftw ^^ Not that I blame them, jag hade gjort exakt samma sak om jag haft nåt vettigare att göra. You go girls!


Isgren sänker Blom samtidigt som Murre kör sin homosexuella fylle-pose.


Esa kommer den 7:e juni att flytta till CTSen (second level supporten) så han demonstrerade hur det här med dualscreen på datorerna fungerar. Christian som hoppas bli CTSare var otroligt imponerad.


Isgren tyckte att det vore coolt att istället för att spela luftgitarr ta på sig en Guitar Hero-gitarr och uppträda i soffan. Vi andra tyckte att idén kanske inte var helt hundraprocentig…


Manlig gemenskap. Öl och kramar. Alkohol gör vissa människor alldeles för kramglada…


N00b-Fredrick spillde ut min manliga Vodka Red Bull i Isgrens säng. Jag tyckte det var jättekul – Isgren märkte förhoppningsvis inget.


”Du, lägger du upp bilderna på Fejjan ska jag klubba dig!”


/train


Murre glänste när han spelade Violin Hero: Bach Edition. Bex blev ”redigt” imponerad.

Här nånstans börjar mitt minne svacka lite. Jag minns att jag satt i soffan och nickade till ett antal gånger samtidigt som jag förhörde Lisa om varför hon skulle flytta. Sen minns jag att jag borstade tänderna, tömde kroppen på alkohol, la mig i sängen och somnade. Jag tror någon var upp och pratade med mig också, men jag minns inte riktigt vem det var. Sen är nästa minne jag har att jag vaknade klockan 9:15 imorse av att solen lyste in genom fönstret. Fler såna uppvaknanden tack!”



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *