Jobba på Irland,  Snudd på fylleinlägg,  Vardagsliv

Irland: Fiasko, Barcelona och en nachotallrik


En nachotallrik sammanfattar kvällen rätt bra. Sen lite öl på det också. Jag och n00b-jag-kan-inte-skriva-en-ticket-utan-att-faila-Fredrick begav oss ner på stan för att kika Barcelona – Inter på Woolshed. Efter att ha beskådat världshistoriens sämsta första 80 minuter någonsin var hoppet om ett Barcelonaavancemang helt borta (dom förlorade första matchen med 3-1). Efter Piqués fantastiska avslut levde dock hoppet, och när Bojan gjorde 2-0 jublade jag som aldrig förr. High five med en okänd spanjor och total glädje förbytte snabbt i totalt fiasko när domaren tydligen dömt frispark strax innan.

Domarens röda kort på Interspelaren där när Busquets tokdök var pinsamt, så det kändes ändå rättvist att Barcelona inte fick göra 2-0 där. Tveksam hands, men samtidigt utjämnat i tveksamma domslut.

Morgondagen kommer bli tung känner jag..


Vi avslutar med en fantastisk bild (nåja…) på reprisen av Piqués mål. Att en försvarare kan göra sådär i ett friläge bidrar till att min haka fortfarande hänger nere vid fötterna. Jag fick firekt Henrik Larsson under 1994 VM”-vibbar. Helt sjukt kyligt. Dessutom är Piqué back. Sicken lirare…



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *