paf.com just nu. Med tanke på hur bra Sverige gått dom senaste åren så känns det som ett riktigt vettigt odds. Sverige har, förutom Carola, placerat sig i botten varenda år sedan Baltländerna kom in i tävlingen" /> paf.com just nu. Med tanke på hur bra Sverige gått dom senaste åren så känns det som ett riktigt vettigt odds. Sverige har, förutom Carola, placerat sig i botten varenda år sedan Baltländerna kom in i tävlingen" /> paf.com just nu. Med tanke på hur bra Sverige gått dom senaste åren så känns det som ett riktigt vettigt odds. Sverige har, förutom Carola, placerat sig i botten varenda år sedan Baltländerna kom in i tävlingen" />
Musik

Anna going down!


15 x pengarna på att Anna Bergendahl hamnar bland dom 7 sista i Eurovision Song Contest finns på paf.com just nu. Med tanke på hur bra Sverige gått dom senaste åren så känns det som ett riktigt vettigt odds.

Sverige har, förutom Carola, placerat sig i botten varenda år sedan Baltländerna kom in i tävlingen och Annas låt är ju verkligen inte rolig. Att hon sen prioriterar skolarbetet före promotion (jo, det är professionellt värre [?]) gör ju knappast att hennes chanser ökar, snarare tvärtom.
Sen har vi svenskar på något konstigt sätt alltid en förmåga att överskatta våra chanser i tävlingen grovt, så jag var bara tvungen att lägga en slant på detta.
Det som talar emot tipset är dock det faktum att det verkar vara 39 deltagare i år. Det är galet många och ESC är ju lite av ett lotteri överlag. Men det finns 9 x pengarna på att Sverige hamnar 26a-32a också. Kanske värt att lägga en liten slant där med?
Nu vet man ju aldrig, kanske går Anna och vinner hela kalaset (med ESC vet man fan ingenting) – konstigare saker har hänt. Men spel på sånahär saker handlar inte om vinst och förlust, det handlar om [spoiler title=förväntat väntevärde][quote]Matematiskt definieras väntevärdet ? för en diskret sannolikhetsfördelning som

där P(x) är sannolikheten för utfallet x för den stokastiska variabeln X, och summeringen görs över alla x i utfallsrummet ?. Observera att väntevärdet inte behöver existera i utfallsrummet.
För en kontinuerlig sannolikhetsfördelning definieras väntevärdet som

där f(x) är fördelningens täthetsfunktion (frekvensfunktion). Väntevärdet är ett exempel på ett lägesmått för en sannolikhetsfördelning.

Källa: Wikipedia[/quote]
[/spoiler]. Underbar förklaring det där förresten.

Satte i alla fall 50 euro på att Bergendahl hamnar bland dom 7 sämsta. Potentiell vinst: 50 x 15 = 750 euro. Jag tror lika hårt på det här som jag trodde att The Ark skulle vinna för nåt år sen. Dom slutade på 18:e plats… Känns stabilt detta (yes)



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *