Close

Vaknade nu på förmiddagen av att klockan ringde, och jag måste säga att jag blev riktigt glad av att läsa sportnyheterna för en gångs skull. Henrik Sedin passerades av Ovechkin i toppen av NHLs poängliga natten mellan igår och iförrgår när Ovi gjorde 3 poäng mot Atlanta. Jag trodde inte Sedin skulle orka prestera i sista matchen för säsongen, men istället för att vika ner sig så fixade han f-y-r-a poäng mot Calgary. Sicken lirare.

Jag har aldrig riktigt sett Sedinarna som sådär överdrivet bra. Deras stjärnstatus kan jämföras med mjölkförpackningen vi har i kylen ungefär. Göran Persson har mer utstrålning än dom där två bröderna. Dom är ju så stereotypt svenska som man bara kan bli. Väldigt tråkiga helt enkelt.

Men jag håller verkligen tummarna för att monstret Ovechkin inte gör mer än två poäng idag. Det vore riktigt kul om en svensk fick lyfta Art Ross Trophy igen.
Jag kommer bänka mig framför matchen i eftermiddag (jag tror den börjar typ 17-18 nångång) och hålla tummarna för att någon kör punktmarkering på den där fula biffen under dom 30 minutrarna han kommer spela.Som om inte det vore nog spelar Rangers en direkt avgörande match mot Philadelfia idag också. Efter 81 matcher avgörs allt i en och samma match där vinnaren går vidare till Stanley Cup-slutspelet.
Rangers spöade ju Flyers med 4-3 i förra matchen, så jag håller tummarna för att dom gör samma sak idag. Övertidsvinst eller vinst efter full tid spelar ingen roll, det ska koras en vinnare i matchen och det laget går vidare. Hur spännande är inte det?

Jag tippar på en övertidsvinst för Rangers med 3-2. I så fall kommer jag garanterat sitta här och skrika Lundqvist Lundqvist Lundqvist!”.

Sen har vi avslutningen på Kvalserien som börjar klockan 16 också. AIK ska spela bort sig själva mot Växjö och Rögle ska ta elitserieplatsen. Det känns avlägset, men med tanke på hur kvalserien sett ut idag så känns ingenting omöjligt.
Leksand då? Dom kan redan börja värva istället. Jag gissar på att dom satsar på Börje Salming, Kent Nilsson och några fler “unga talanger” för att sen faila i Kvalserien igen. Högt odds på det? Knappast.

Det kommer bli en trevlig kväll i alla fall. Nu har jag 10 minuter på mig innan jag ska möta mitt enda bloggfan vid rondellen för att traska till Coolmine och spela innebandy. Innan dess ska jag ha borstat tänderna, ätit frukost och packat. Tidsoptimist – javisst!”


Betygsätt inlägget:
[Total: 2    Average: 3/5]

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>