Close

Efter en hård dag på jobbet hade n00ben beslutat sig för att hålla ett grillparty hemma hos sig på kvällen. Så nästan direkt efter jobbet begav jag, n00ben och Bex oss till shoppingcentret för att handla på oss mat och annat nödvändigt. Slaktarbutiken utanför Dunnes ser helt sjukt fräscht ut och jag blev helt förälskad i stället direkt.


Favoriten därinne var ändå hattarna som dom anställda har på sig. Hur häftiga är inte dom där?


Grillmeistro var allas våran Skäggjohan (nej, det är inte han på bilden) och han förberedde både kycklingen (nej, det är inte den heller som är på bilden) och fläskfilén alldeles perfekt.Bex skötte tändandet av grillen samtidigt som hon blundade och drack öl. Multitasking ftw!Veronica, n00ben och Skäggjohan roades även dom av elden.Visst är den fascinerande? :nAlex är lite egen, så han satt och klinkade på gitarren istället för att förstå fascinationen.
Värt att notera när det gäller Alex är dock att hans mamma ringde (hej Cathrines mamma :z) under kvällen. Otroligt oviktigt i sig, men det som var viktigt var att hon frågade vilka som var närvarande vid grillpartyt och Alex svarade [massa andra] och Kausti. Alltså vet Alex (och Cathrines) mamma vem jag är – hon kände igen Kausti. Skapligt bra koll hon måste ha på min blogg :z
Därför funderar jag nu på att börja räkna henne som nummer två i min fanclub av tidigare okända människor.


Skäggjohan slängde strax efteråt på köttet, och efter att inte ha ätit på nästan 12 timmar var hungern enorm. Att sen sitta där och titta på när köttet blev klart (det tog i alla fall en timme) var snudd på outhärdligt.
N00ben sa åt mig att köpa papperstallrikar eftersom hon vägrade diska efter alla, men jag låg så skönt i hammocken att jag vägrade. Jag lovade istället att diska…Såhär såg maten i alla fall ut… när jag ätit klart…Generös som jag var fick jag avsluta kvällen med att diska alla disk som uppkommit under kvällen. 25 minuter senare fick jag min Wow, han diskade verkligen disken”-applåd och kunde sen traska hem.

Totalt utmattad, mätt som en gris och lyssnandes till Halestorm ligger jag nu i min säng och fantiserar om toaletter. Vem hade kunnat tro det när dagen började? :i
Det där med toaletten är faktiskt inte så konstigt, jag är bara väldans kissnödig och finskan ockuperar toan.

Men stänger nog ner “


Betygsätt inlägget:
[Total: 1    Average: 5/5]

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>