Well Im running back an forth from here to south Carolina... Det var faktiskt en snubbe på jobbet idag som hade som Carolina som lösenord. Sicken grym tajming. Nu hade han visserligen sin dotters namn som lösenord och inte det amerikanska uttalet, men" /> Well Im running back an forth from here to south Carolina... Det var faktiskt en snubbe på jobbet idag som hade som Carolina som lösenord. Sicken grym tajming. Nu hade han visserligen sin dotters namn som lösenord och inte det amerikanska uttalet, men" /> Well Im running back an forth from here to south Carolina... Det var faktiskt en snubbe på jobbet idag som hade som Carolina som lösenord. Sicken grym tajming. Nu hade han visserligen sin dotters namn som lösenord och inte det amerikanska uttalet, men" />
Vardagsliv

Irland: St Patricks Day



Well Im running back an forth from here to south Carolina… Det var faktiskt en snubbe på jobbet idag som hade som Carolina som lösenord. Sicken grym tajming. Nu hade han visserligen sin dotters namn som lösenord och inte det amerikanska uttalet, men det är ju typ samma sak iaf…

St Patricks Day blev förresten inte så jättegrön för egen del. Jag fick visserligen en klöver sminkmålad på min kind, men mycket mer än så blev det inte. Jag ville iaf försöka få på mig nåt grönt, men efter en timmes letande på shoppingcentret pallade jag inte mer. När sen duschen bestämt sig för att bara bjuda på kallvatten gav jag upp – jag pallade inte all skit från jobbet och vardagen ett tag där och tänkte ställa in stadsbesöket helt för att sura hemma istället.

Men efter att ha levt i 22,5 år som en jäkla eremit i en källare i Borlänges bestämde jag mig för att inte göra samma sak här. Jag kan ligga på mitt rum och sura resten av året om jag vill, men inte idag. Är det monstermycket folk på stan ska jag i alla fall ha upplevt det. Jag kikade ju paraden via stream på internet så inte kunde jag banga resten efter det. Efter att internt ha diskuterat med mig själv bestämde jag mig sen för att släpa mig ner till stan.

Jag kan säga att jag är en ungefär lika stor festprisse som Seriges Kung Carl Gustaf. Kan ni se honom på dansgolvet? Nej precis… och jag är fan ännu stelare. Nej, tacka vet jag Magnus Uggla (han sjunger t.o.m. N-ordet i låten – sicken lirare :i).
Jag kan lixom inte på något vis förstå mig på den här masspsykosen som kallas dans. Folk ser helt konstiga ut och håller inte takten för fem öre – ändå tycker dom det är skitroligt att röra på kroppen ståendes på ett golv. Jag vet inte, kanske överanalyserar jag saker för mycket (logik är coolt), men jag ser inte vad folk får ut av det hela…

Det var i alla fall ofantligt mycket folk ute idag och det var trååååååångt överallt. Helt sjukt hur mycket folk det var där alltså… Efter att ha spenderat nån timme nere på stan med Cathrine ”Blondinbella” Stein och fröken N00b-Amanda så gav jag upp. Efter att ha sprungit ikapp bussen och åkt hem ligger jag nu i sängen med en sminkad klöver på höger kind och texten ”I love Amanda” på vänster… Maskara går inte bort med vatten heller om jag kan det där rätt… Heja.

Att jag sen tog hela noll kort under kvällen fullbordar min fantastiska kväll [?] Jobb om 7 timmar och alkoholhalten ligger ungefär på Oboy-stadiet, så det ska knappast vara nån fara.

Btw hörde jag idag att Cathrines mamma läser min blogg. Hej Cathrines mamma :z



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *