Svammel,  Vardagsliv

Irland: Sunday, bloody sunday

God morgon bloggen. Humöret är en sju-och-en-halva av tio, Mr Isgren sover i soffan här i vardagsrummet och min andra room-mate Murat söp troligtvis bort sin 3 dagar gamla iPhone igår. Kvällen var rätt lyckad för dom flesta av oss, men som sagt finns det nog vissa som har en ganska enorm huvudvärk idag :i

Nåja, idag är lite av en sorgens dag. Snygg-Bante gjorde sin sista dag på desken i fredags. Han började 12:00 men sin vana trogen trampade han in på kontoret 13:15 ungefär. Han bjöd på tårta och sen slutade jag så jag hann faktiskt inte säga ett riktigt jobb-hejdå till honom.
Men han hade sin leaving pint igår och det var fyrahundrasjuttioelva miljoner människor där. Min favoritmanpowerdam var där också, men hon försvann lika fort som hon dök upp. Lite besviken där. Jag var i alla fall lika tråkig och trött som vanligt, så jag lade ner vid 23-tiden nångång.

Vaknade 09:30 imorse och var galet sugen på Subway. Orkade inte köpa det (och dom har inte utkörning :c) så det blev en Red Bull och rostade mackor med marmelad istället. Galet underskattat det där med marmelad alltså. Det är ju som godis bara det att det är socialt accepterat att faktiskt ha det på mackan. Genialt om ni frågar mig (yes)

hoppade precis igång i playlisten här på datorn och jag blev nåt galet sugen på att lira lite poker. Dock måste jag traska hemifrån om 22 minuter eftersom det är bakisinnebandy i idrottshallen borta i Coolmine, så det blir inge poker nu.

Btw så var det inte jag som postade inlägget igår, det var minityrmänniskan Bex som snodde min mobil och bloggade därifrån. Nu lär väl ingen tro mig i alla fall, så jag vet inte varför jag ens försöker, men jag hade i alla fall använt mig av stor bokstav och stavat rätt om jag skrivit inlägget [?]Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *