mogna sida
här på bloggen [?] Idag har jag i alla fall börjat hårdträna min n00b på jobbet på riktigt. Dom senaste nyheterna är att hon redan gått från orutinerad jättenybörjare till trotsig tonåring. Bristen på respekt är så äckligt tydlig när" /> mogna sida
här på bloggen [?] Idag har jag i alla fall börjat hårdträna min n00b på jobbet på riktigt. Dom senaste nyheterna är att hon redan gått från orutinerad jättenybörjare till trotsig tonåring. Bristen på respekt är så äckligt tydlig när" /> mogna sida
här på bloggen [?] Idag har jag i alla fall börjat hårdträna min n00b på jobbet på riktigt. Dom senaste nyheterna är att hon redan gått från orutinerad jättenybörjare till trotsig tonåring. Bristen på respekt är så äckligt tydlig när" />
Jobba på Irland,  Mission: Min egen n00b

Irland: Progressreport


Till att börja med: tack Jaker för att du visar din mogna sida

här på bloggen [?]

Idag har jag i alla fall börjat hårdträna min n00b på jobbet på riktigt. Dom senaste nyheterna är att hon redan gått från orutinerad jättenybörjare till trotsig tonåring.
Bristen på respekt är så äckligt tydlig när hon slänger ur sig sina kaxiga kommentarer i stil med ”Får man nå vatten eller”, ”Jag lånar din dator en stund” och ”Får jag ta rast nu?”. Sen klagas det på att man måste vara på jobbet till längre än 14-tiden på dagarna – fastän hon BÖRJAR 9! [?]

Hon gjorde mig lite besviken under n00bprovet idag också. Att inte komma ut först därifrån är inte okej om man vill bli en riktigt bra n00b (no) Besvikelsen kommer bli svår att komma över, men eftersom hon lovat att laga matlåda åt mig till imorgon så kan jag nog eventuellt förlåta henne. Spaghetti och bacon utlovades och jag tolererar INGA ursäkter :z
Imorgon blir det i alla fall fram med piskan på riktigt. En trotsig och ouppfostrad n00b är inte en bra n00b – inte när jag får bestämma!

Sen har vi glada nyheter: n00ben ska ringa minst ett samtal på fredag. Hennes första samtal på desken :n Nu har hon dessutom haft nästan 2 veckor på sig att förbereda sig, så vid det här laget bör hon klara av att göra en breakdown på Lotus Notes helt själv – utan hjälpmedel såklart (yes)

För att tygla den där vildsinta n00ben har jag dessutom bestämt mig för att sätta upp gränser som ska följas och följs inte dessa får hon ta konsekvenserna.
Från och med imorgon gällerr följande: för varje gång n00ben gör mig besviken/arg så kommer vi öka på antalet samtal på fredag med ett. Så om hon inte börjar sköta sig exemplariskt imorgon kan jag räkna med att ha en n00b som ringer alla mina 40 samtal på fredag :zBetygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *