Arbetsliv,  Bra saker,  Fantastiskt,  Jobba på Irland,  Mission: Min egen n00b

Irland: Jag fick en!!!!


Jag fick en jag fick en jag fick en!!! Efter att ha dominerat på desken under en längre tid var det idag äntligen dags för mig att få utbilda en n00b!

Amanda heter hon, hur gammal hon är vet jag inte riktigt, men jag chansar på 20 eller 21. Hon har rött hår, svarta skor och är världens näst bästa n00b någonsin (efter mig såklart)!
Jag har lärt (nåja) henne hotkeyn, TSD, avayan och en massa andra viktiga saker idag, och hon lär inte komma ihåg ett skit imorgon, men det är precis som det ska vara (yes)
Jag minns själv min första dag på desken. Maria (min IBM-mamma) satt där och klickade sig igenom alla program samtidigt som jag lekte med hennes leksaksdrake. Jag fattade ingenting och Maria verkade faktiskt snäll under den där veckan. Sen kom verkligheten ikapp, jag utvecklades till en rutinerad ABB-agent och Maria blev… Vampyrmaria.

Ändå sen dom dagarna när jag fick min lyssna-på-samtal-training har jag memorerat ALLA detaljer som jag tycker hon missade att gå igenom. Så nu vet jag exakt vilka saker man som n00b behöver få lära sig för att bli lika grym som mig (yes)

Nu blir det ”Jag fick en n00b!!!”-pizza (yes) Jag vill dock avsluta med att tacka Cathrine för att hon gav mig min n00b. Tack för det!



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *