Jobba på Irland,  Vardagsliv

Irland: I love Dublin


Det blev en fantastisk bussfärd påväg hem från jobbet, en såndär bussfärd som man önskade aldrig skulle ta slut. Bussen åkte en liten längre omväg på grund av rondellbygget utanför IBM och jag älskade varje meter av resan. Det var såpass underbart att jag nästan var sugen på att kasta i en extra slant och åka runt med bussen i en timme och bara sitta där. Lite småkonstigt? Absolut. Bryr jag mig? Nope.

Fegade dock ur, hoppade av bussen utanför oss och traskade dom 250 metrarna från bussen till lägenheten. Det var ungefär 10 grader varmt ute, gräset var sådär mörkgrönt och småblött samtidigt som det blåste alldeles lagomt mycket. Om man vore lite förvirrad skulle man lätt ha kunnat missta dagen för en typisk svensk sommardag. En såndär dag där det precis slutet regna och vädret är sådär grått och småvarmt.

Dublin är grymt och jag har älskat allt med staden ända sen jag kom hit. Nu inväntar vi colan, pizzan och sen blir det World of Warcraftande för hela slanten… efter det att jag slängt in tvätten i tvätt maskinen då [?]



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *