Salling Clicker. Det är ett program" /> Salling Clicker. Det är ett program" /> Salling Clicker. Det är ett program" />
Bra saker,  Programtips

Salling Clicker


Varför är det så att alla små, men ändå genialiska, program helt saknar logo? Det blir så jobbigt när man ska tipsa om ett bra program och man får lov att lägga en ful bild på ett fönster som förstabild i inlägget :_

Nåväl, idag vill jag hylla programmet Salling Clicker. Det är ett program som gör att du kan styra din dator med endast din mobiltelefon! Har du touchskärm kan du dra med fingret på mobilens skärm och då rör sig datorskärmens pekare likadant – genialt! Är du en grottmänniska och saknar touchskärm så fungerar det ändå att röra pekaren med hjälp av knapptangenterna på telefonen.
Sen finns det ytterliggare scripts för att styra vissa program direkt, t.ex. VLC, Windows Media Player, Winamp med flera.
Du kopplar upp dig till datorn med hjälp av ditt trådlösa nätverk som du förhoppningsvis har i huset. Då kan du styra datorn som står nere i källaren direkt från övervåningen, så räckvidden är mer än tillräcklig (yes) Skulle du nu även här vara en grottmänniska och sakna trådlöst nätverk kan du ansluta till datorn via Bluetooth om du har det på datorn.

Programmet fungerar till alla Nokia och Sony Ericsson, ja alla telefoner med Windows Mobile eller Symbian på. Sen är även en version för Android 2.0 påväg om jag förstått det rätt. Det finns även en java-version av programmet som bör fungera på alla nyare telefoner.

Programmet finns att köpa på Salling Clickers hemsida för 23.95 dollar. Är du en snål jävel så finns det gratis hos Piratbukten.

Betyg på Salling Clicker: 4.5Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *