Okategoriserade

World of Warcraft – nu som vätska!


Först och främst vill jag tacka killen, eller tjejen, som sköter inköpen på Ica Maxi här i Borlänge. Att plocka in World of Warcraft-läsken i butiken kan vara det största som hänt Borlänge sen jag själv föddes. Fantastiskt!

Dom har alltså börjat sälja Mountain Dew Game Fuel i butiken. Burkarna har World of Warcraft-tema och är såpass snygga att jag precis avslutat en kortare sexakt med en av burkarna jag köpte hem.
Dom kommer i två utföranden: Den blå burken med Night Elf-motiv

och den röda burken med Orc-motiv. Jag sitter just nu förväntansfull med burkarna framför mig, så jag tänkte köra en provsmakning med liverapportering:

Efter att ha läst att den röda burken innehåller Mountain Dew med smak av körsbär och citrus så väljer jag självklart att börja med den blå burken. Körsbär är nog det vidrigaste man kan ha i en läsk (no)
Den blå burken har smak av ”wild fruit” och är som sagt vansinnigt vacker. Den kommer absolut att få pryda min bokhylla när den är tömd. Nu öppnar jag burken får vi se…

Vätskan är blå, typ exakt samma färg som den gamla klassikern Berra Bus

(eller som vi lite äldre minns den, Vira Blåtira). Första tanken när jag ser vätskan är ”Oh no…”. En klarblå vätska indikerar för mig spolarvätska eller någonting annat man absolut inte får dricka. Första klunken smakaaaaar….

Förjävla illa ._o Nej fy fabian, det här var ingen höjdare. Ska jag försöka förklara hur det smakar så blir det: diskmedel + Powerade utblandat med vatten och kolsyra. Horribelt helt enkelt.
Nej, det där skulle jag inte dricka även om jag befann mig ute i öknen helt uttorkad och bara hade den här skiten tillgänglig (no) Då törstar jag hellre ihjäl.

Nej, jag känner ett enormt sug efter tuggummi, skumtomtar, köttfärssås eller vafan som helst som gör att jag slipper den här vidriga smaken. Jag ställer ifrån mig den där sörjan och tar sikte på den röda burken. Enligt förhandstipsen så gissade jag ju att den blå burken skulle smaka bäst av dom här två. Det blir nog till att ställa papperskorgen bredvid mig ifall en smärre olycka skulle ske nu.

Den röda burken är annars inte lika snygg som den blå, den röda är mörkare och tråkigare på något vis. Huu… fy fan vad jag inte vill smaka den här… Burken öppnas om 5, 4, 3, 2, 1…
Vätskan ser precis ut som den blåa burkens förutom att den är röd… eh… Den luktar lite svagt av körsbär och citron. Det här kommer bli vedervärdig… Första klunken smakar… ännu värre än den blå gjorde. Nej fy helvete, vad är det här för skit (no) Det är nu man önskar att man hade en kräks-smiley för att illustrera hur gott det här var. Uäääääähh. Blä blä bläblä bläblä. Tuggummiiii!

Vilket megafiasko. Två otroligt vackra burkar med totalt odrickbart innehåll. Det är lite som dom säger, ”det är insidan som räknas”. Nu kommer burkarna i alla fall att få pryda min bokhylla och se vackra ut, men jag kan ändå inte låta bli att bli lite besviken ändå… Att lägga ut 11,90 kronor för en burk med diskmedelsdricka känns inte riktigt som det bästa inköpet man gjort under livet.

Betyg
World of Warcraft-läsken, Horde (röd): 0,0
World of Warcraft-läsken, Alliance (blå): 0,5

ReklamfilmBetygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *