Förväntan,  Musik

Abstinens!


Ååååååh. Jag är så sjukt konsertsugen just nu. Paramore dyker ju upp om typ 2 veckor, men ska jag vara ärlig så är dom inte precis topp 5 av dom banden jag verkligen vill ha hit. Men men, bor man i ett kallt skitland med alldeles för få invånare får man vara nöjd för det lilla man får.
Drömmen vore ju om man fick hit Shinedown, Hinder, Nickelback, Linkin Park, Jimmy Eat World, Billy Talent OCH Theory of a Deadman. Nu lär det inte hända, men Shinedown bör väl dyka upp under nästa år i alla fall. Billy Talent kör ju en Europaturné just nu, men dom verkar inte vilja besöka Stockholm. Buuuu för det :c Jimmy Eat World såg jag på Hultsfred för två år sedan, och jävlar vad bra dom var, men dom lär inte komma hit igen på ett bra tag.

Ge mig några bra konserter! Jävla skivbolag som klagar på att folk inte köper skivorna, sen vägrar dom skicka hit banden – fastän jag mer än gärna lägger ner 1500-2000 spänn för att kunna se en konsert.

Annars gillar vi JordenRuntResan.com. För det första är sidan fantastiskt snygg, dessutom verkar resan han ska göra helt jävla galen. Eurotrip 2010-förväntningarna stiger…



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *