Arbetsliv,  Bra saker

Välkommen till Helpdesk, du talar med Michael…


Okej, det är dags för ett tillkännagivande: Jag ljög för dig mor. Vi tar ännu ett tillkännagivande när vi ändå är på gång: Jag har fått ett heltidsjobb.
Det här med tillkännagivande var roligt, så vi tar ännu ett: Jag ljög igen :z Min näsa växer…

Men jag ljög faktiskt inte till 100%. Jag har fått ett jobb. Under hela november i alla fall. Helpdesk ringde i torsdags och det var tydligen lite småakut. Dessutom verkar ALLA telefonsupportmänniskor i hela Sverige har avlidit eller nåt, så det blev äntligen min tur på listan.
Sjukt att jag snackade med Mattias som jobbar där dagen innan dom ringde. Han berättade i alla fall att dom sparkat 12 av dom anställda för bara nån vecka sedan. Sen ringer dom mig dagen efter för att jobba… Jag är fortfarande fundersam om Susanne (som sköter det där med att anställa folk) kanske uppskattar det här med practical jokes på tok för mycket… :w

Nåja, på måndag klockan 09:00 vet jag…

Men nu är det ju så att om någonting kul, bra och positivt händer så innebär det ALLTID dubbelt så mycket krångel/elände och skit. Jag jobbar mellan den 1:a och 30:e november. Ser ni vilka problem det ställer till?!

Nähä. Var såna då. Ingen här verkar tycka att jag är världens viktigaste person [:. Jag som trodde jag var världens centrum? Ni som har memorerat bloggens alla inlägg borde ha en aning om vilka två problem som kommer uppstå. I alla fall borde ni kunna lokalisera ett av dom.

Så kom igen nu, visa att jag visst är världens centrum. Visa att ni har memorerat bloggen och att ni visst tycker att jag är Gud. Kommenterar inlägget gör ni här nedanför… Först att gissa rätt på nåt av problemen vinner en Piggelin

!



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *