Betyg,  Fiasko

Ben and Jerrys: Chunky Monkey


”Ben and Jerrys Chunky Monkey – fantastiskt god”. Det var vad Jake berättade för mig för någon dag sedan. Han hade vågat prova en ny Ben and Jerrys-smak och han gillade verkligen denna nyfunna delikatess. Därför spenderade jag 55 av mina surt förvärvade kronor på ett paket idag – mest för att jag också vill vara lika cool som Jake [:.

Chunky Monkey består av bananglass med valnötter och chokladbananer. Blandningen choklad/banan har alltid varit någonting som stått högt i kurs hos mig – jag har t.o.m. smakat Banan/Choklad-läsken som såldes här i stan för 1-2 år sedan (mer om det nån annan gång) och därför var förväntningarna på Chunky Monkey högt ställda. Det enda orosmomentet var valnötterna – nötter blandat med glass är ju ingen höjdare.

Nu blev allting helt tvärtemot vad jag hade förväntat mig… Bananglassen smakade fruktansvärt (höhö) mycket banan, nästan så mycket att det gjorde ont att smaka på den. inte var den speciellt god heller. Sen var chokladbananerna inte alls lika goda som chokladfiskarna i Phish Fooden. Jag skulle velat ha haft bananglass med chokladsås istället för chokladbananer, då hade det nog blivit mycket bättre.

Det enda som räddade upp glassen var… valnötterna :n Jag som trodde att jag avskydde nötter, men i den här glassen smakade dom underbart gott. Kanske hade det att göra med att glassen i sig smakade vidrigt…

Betyg på Chunky Monkey: [!][!2][!/][!/][!/]



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *