såhär pigg
. För att åtgärda detta problem blev det ett besök hos Playa del Dusch. Efter att ha nickat till 3 gånger i det underbart varma vattnet lyckades jag" /> såhär pigg
. För att åtgärda detta problem blev det ett besök hos Playa del Dusch. Efter att ha nickat till 3 gånger i det underbart varma vattnet lyckades jag" /> såhär pigg
. För att åtgärda detta problem blev det ett besök hos Playa del Dusch. Efter att ha nickat till 3 gånger i det underbart varma vattnet lyckades jag" />
TV-spel

Uncharted 2 – upphämtningen


Klockan ställdes på 09:45 igår, men jag vaknade såklart långt senare. 11:21 kunde jag slutligen släpa mig upp ur sängen. Jag var då ungefär såhär pigg

. För att åtgärda detta problem blev det ett besök hos Playa del Dusch.


Efter att ha nickat till 3 gånger i det underbart varma vattnet lyckades jag slutligen somna mot duschdraperiet. Problemet med det är ju bara att ett duschdraperi är lika stabilt som en Tommy Salo i målet – det släpper igenom allt.
Väl nere på golvet var jag klarvaken med schampo i håret. Förnedringen var total. Jag duschade snabbt ur håret, sprang in på rummet, klädde på mig och skyndade upp för trapporna.


Jag diggar min något feminina babytandborste. Dessutom matchar den min randiga tröja.

Nej, ingen vill läsa fjortisblogg-inlägg här.


Efter tandborstningen rusade jag ut till min Ferrari-Nissan, och tre sekunder senare var jag framme vid Kupolen

. Smart som man är så parkerade man längst bort från spelbutiken… [?]


Jag traskade in på Gamestop och möttes av… en dam :n Jag var ju dit och bokade Brütal Legend för två veckor sedan och hon måste ha börjat precis då. I alla fall kunde hon inte någonting alls när hon skulle hjälpa mig boka det spelet :i ”Kan du vänta lite, jag vet inte riktigt hur man ska göra”.
Idag hoppades jag på en förbättring. Men, som vi alla vet, är kvinnor ett underlägset släkte och därför var förbättringen ungefär lika stor som skillnaden mellan en Colaburk och… en Colaburk. Nada, nichts, nothing och ingenting hade förbättrats.
När hoppet nästan var ute så dök dock min hjälte, herren

med dom fantastiskt snygga glasögonen, upp och hjälpte mig. Han körde sitt race och beskrev snabbt för damen hur hon skulle göra: ”F5, sen tabbar du ner, F3, F7, tabba upp till spelet, avmarkera det, F5, F5, skriv 188.00, färdigt!”
7 sekunder senare hade jag skrivit min autograf (en autograf från Kausti = ett gratis spel), fått en påse, och mottagit mitt älskade Uncharted 2.

Just nu sitter jag hemma och väntar på att herr Hååg med Playstationet ska komma hem så att jag kan sno hans PS3a i en vecka.



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *