Close
Perra kom förbi idag igen. Vi körde McDonalds, film och rätt mýcket FIFA 09. Kvällen sammanfattas bäst genom följande:Tror jag lyckades dra på mig 10 röda kort på 7 matcher. Plus en massa gula och 5 straffar (jag tog 3!). Riktigt roligt att spela dock, även om herr Ceder har en tendens att bli lite fysisk när det går dåligt för honom :r :P

Annars kollade vi som sagt film. Idag blev det den urgamla The Mask. Den kom 1994, men man förundras över att dom kunde göra såna effekter som dom ändå hade i filmen. Sen är ju Jim Carrey kung i dom där tidiga filmerna. Ace Ventura och The Mask är ju filmer man gärna ser igen :)

Nu blir det sängen.


Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>