Ceder,  TV-spel

TV-spelskväll/filmkväll

Perra kom förbi idag igen. Vi körde McDonalds, film och rätt mýcket FIFA 09. Kvällen sammanfattas bäst genom följande:

Tror jag lyckades dra på mig 10 röda kort på 7 matcher. Plus en massa gula och 5 straffar (jag tog 3!). Riktigt roligt att spela dock, även om herr Ceder har en tendens att bli lite fysisk när det går dåligt för honom :r :P

Annars kollade vi som sagt film. Idag blev det den urgamla The Mask. Den kom 1994, men man förundras över att dom kunde göra såna effekter som dom ändå hade i filmen. Sen är ju Jim Carrey kung i dom där tidiga filmerna. Ace Ventura och The Mask är ju filmer man gärna ser igen :)

Nu blir det sängen.Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *