Humor

Sveriges… öh… 2009


Först ett klargörande: Jag är ingen modeguru. Tvärtom. Jag kan ingenting om det där med ”moderna” outfits. Jag kan ingenting om modedesigners i Paris eller andra konstiga människor som gör kläder av choklad. Inte heller förstår jag mig på fjädrar eller det där programmet där dom tävlar i kläddesign.

Nu när det är klargjort måste jag bara posta 10 bilder från en tävling som länkades på Flashback nyss. Det är tidningen Café som anordnar tävlingen Sveriges bäst klädda vanliga man 2009, och jag förstår verkligen inte någonting. Jag förstår inte vart dom hittat varesig ”bäst klädda”, ”vanliga” eller ”man” i nån av dom här killarna. Jag är helt ställd.

Observera att jag inte har någonting emot dom som är på bilderna! Dom får absolut klä sig som dom vill, men alla har vi nån gång tittat på den där skumma personen som klär sig konstigt när dom går förbi oss på stan. Dom här killarna är inte riktigt så illa, men dom ser enligt mig inte alls ut som Sveriges bäst klädda vanliga man 2009. Ni avgör:

Vem är Sveriges bäst klädda man?










Länk till omröstningen finns här

Okej, jag vet vem jag skulle ha röstat på OM jag nu hade orkat rösta. En av dom klär ju sig helt okej. Men jag tycker i alla fall att den överst killen ser skitkonstig ut :i
Jake, du borde ha varit med. Du klär dig väldans propert och hade lätt fått min röst :)



Betygsätt inlägget:
[Total: 2 Average: 4]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *