Små funderingar

Film och pizza idag igen

Ceder ringde precis. Blir pizza och film ikväll igen :r Nåja, jag har ju en normal dygnsrytm i alla fall, då gör det inget om jag äter pizza lite (grov underdrift) för ofta. Skönt att veta att man inte behöver oroa sig för anorexia iaf :P

Sen är ju frågan vilken film man ska se. Wanted, City of Ember eller The Curious Case Of Benjamin Button är dom valet står mellan just nu. Fårse vilken det blir.

Efter lite efterforskningar går nog City of Ember bort. Hälften av alla som sett den verkar tycka att den är totalt jävla värdelös, och andra halvan tycker den är ”ok”. Ord som ”den sämsta filmen nånsin” och ”jag tar hellre livet av mig än ser den igen” hjälper ju inte precis till heller. Så vi hoppar nog den.

Kollar på My Super Sweet 16 på MTV nu. Nån snorunge vars farsa äger nåt skivbolag ska ha ett party. Killen frågade Rihanna om hon kunde vara hans ”prinsessa” under partyt. Såklart svarade hon ja :o Iofs inte så konstigt om killens farsa äger skivbolaget hon ägs av…
Han skulle lägga ut 500 000 dollar enbart på partyt :< Ja ä intä bittär :<Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *