Förväntan,  TV-spel

Samsung LE40B535


Morsan har blivit tokig, spenderarbyxorna har tagits fram och jag och lillebror har äntligen lyckats med vårat mål: Mor ska inhandla en ny TV till TV-rummet i källaren.
För cirka ett år sedan dog TVn uppe i vardagsrummet. Då plockade vi upp den otroligt smidiga tjock-TVn vi hade nere i källaren. Sen dess har TV-soffan därnere mest använts som dumpningszon för mina kläder, papper och annat onödigt krafs.
Nu ska det bli ändring på det tack vare LE40B535-kuren. Det är nämligen modellnamnet på TVn vi har tänkt införskaffa. Två miljoner pixlar spritt över 40 tums bildyta skall snart bli grundplåten i vårat fantastiska Pirate Bay-rum. Datorn kommer kopplas till TVn och genom denna kan vi sen se alla filmer som någonsin släppts. Är det inte fantastiskt?

Såklart ska min Playstation 3 kopplas till TVn också. NHL 10 i full HD-upplösning, Uncharted 2 med sin megasnygga grafik med mera kommer presenteras på TVns blanksvarta skärm.
Tanken är att jag ska bege mig ner till Audio Video på Stationsgatan om sisådär 9 timmar för att ta mig en titt på TVn. Detta med 9 timmar känns dock som ett farthinder av gigantiska mått. Förhoppningsvis släpper någon ett piano från taket vid 11:30 så att jag vaknar till av smällen. Förhoppningsvis…



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *