Pasta Alfredo blev ju en stor succé (öh... [?]) så därför fortsätter jag testandet. Nästa färdigrätt upp till test är Kyckling Bacon från Findus (Taco Fiesta-recensionen ligger i kö). Bilden på förpackningen ser helt okej ut, och rätten består av några riktigt vettiga ingredienser: Kyckling är ju fantastiskt gott och bacon är snäppet" /> Pasta Alfredo blev ju en stor succé (öh... [?]) så därför fortsätter jag testandet. Nästa färdigrätt upp till test är Kyckling Bacon från Findus (Taco Fiesta-recensionen ligger i kö). Bilden på förpackningen ser helt okej ut, och rätten består av några riktigt vettiga ingredienser: Kyckling är ju fantastiskt gott och bacon är snäppet" /> Pasta Alfredo blev ju en stor succé (öh... [?]) så därför fortsätter jag testandet. Nästa färdigrätt upp till test är Kyckling Bacon från Findus (Taco Fiesta-recensionen ligger i kö). Bilden på förpackningen ser helt okej ut, och rätten består av några riktigt vettiga ingredienser: Kyckling är ju fantastiskt gott och bacon är snäppet" />
Betyg,  Im skippin it,  Mat

Kyckling Bacon


Testet av Pasta Alfredo blev ju en stor succé (öh… [?]) så därför fortsätter jag testandet. Nästa färdigrätt upp till test är Kyckling Bacon från Findus (Taco Fiesta-recensionen ligger i kö).

Bilden på förpackningen ser helt okej ut, och rätten består av några riktigt vettiga ingredienser: Kyckling är ju fantastiskt gott och bacon är snäppet bättre. Det är som upplagt för en succé alltså.

6 minuter i micron, sen är maten klar. Av med plasten, och fram med besticken!… Men någonting gick tydligen fel i tillverkningen. Det fanns fyra små bitar kyckling i maten, sen var det lite ris och en massa grönt slem :n
Maten såg verkligen otroligt äcklig ut.
Smaken var om möjligt ännu värre. Det fanns verkligen absolut ingen baconsmak överhuvudtaget. Besvikelsen var fruktansvärd, som en spark i magen. Sen smakade man på det gröna slemmet… Som tur är så hade maten samma konsistens som spyor, så ingen märkte att jag kräktes upp maten direkt jag stoppat i mig den. Grönsakerna i maten smakade såklart även dom horribelt.

Min lunch slutade med att jag åt upp all kyckling som fanns i matlådan och sen slängde resten. I jämförelse med en Big Mac på McDonalds så smakade Kyckling Bacon ungefär som hundbajs.
Nu har jag aldrig smakat hundbajs, men jag kan tänka mig att det smakar ungefär likadant.

Slutsats: Undvik skiten

Smak: [!/][!/][!/][!/][!/]
Kartong: [!][!][!/][!/][!/]
Nyttighet: [!][!/][!/][!/][!/]
Utseende: [!/][!/][!/][!/][!/]
Totalt: [!2][!/][!/][!/][!/]



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *