Eurotrip 2010,  Koduppdatering,  Svammel

Mätare


Här händer det grejer! En massa saker har uppdaterats på sidan, det mest märkbara är väl att jag fixade bakgrundsfärgen lite. Sen har jag lagt till och ändrat några saker.

Till att börja med är musikfunktionen fixad så att den inte ser så ful ut. Istället får man bara låtens namn och en liten playknapp bredvid (). Den tidigare boxen tog upp så mycket plats, och dessutom var den asful.

Annars fortgår planeringen inför Eurotrip 2010. Resvägen är nästan helt planerad, men jag tänker inte lägga upp den… 1, 2, 3, … 10 månader innan resan är tänkt att starta. Det kan nog ske några förbättringar/ändringar innan det är dags att resa.


(Förhoppningsvis ser det ut sådär den 28:e maj)

Ekonomiplaneringen har också påbörjats. Tanken är att jag ska ha 35 000 kronor på mitt sparkonto den 28:e maj nästa år (vi åker den 29:e). Just nu ligger jag okej till, men det ska betalas ”bo hemma”-hyra också, så jag är absolut inte säker på att det kommer lösa sig. Jag har en lön på 14 000 som kommer nästa månad, sen har jag en lön på 6 900 denna månad. Utöver det har jag lite pengar på pokerkontot också. Men som sagt ska jag leva i 10 månader också.
Enligt min planering så krävs följande det att jag jobbar 3 månader för att gå +-0 på boendekostnaden. Förhoppnings får jag hoppa in lite då och då när folk är sjuka.
Sen har jag tänkt försöka gneta ihop dom där 35 000 kronorna på poker under den fritid som blir över. Jag har ju fuskat lite eftersom jag hade drygt 7500 kr kvar på pokerkontot sen förut, men 27 500 kronor under 10 månader bör inte vara några problem att skrapa ihop. Just nu ligger pokerpengarna på 11 200 kr lite drygt.

Så på grund av detta så har jag slängt ihop en ”såhär mycket pengar har jag kvar att spela in innan jag har råd med resan”-mätare. Jag ser den lite som om den vore min unge – jag älskar den, jag gosar med den och jag är otroligt stolt över hur snygg den blev! Fan ta den som tycker något annat :f

Eurotrip 2010 bankrulle:



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *