Arbetsliv

Ljuv, Chockerande och Horribel Föda


Ibland överträffar verkligheten mina vildaste fantasier. Jag satt nyss och åt lunch när en av killarna som jobbar här klev in i lunchrummet. Vi småsnackade lite, och jag lade märke till att han hade 3 dl grädde i handen. Jag blev konfunderad och frågade honom varför han bar runt på denna tingest.

Han svarade att han inte tyckte om grädden i kaffeautomaten.

Visst, en helt okej anledning. Vi fortsatte snacka, och jag frågade om han hade lunch nu, eller om han bara var på rast.
Han stod bakom mig och fixade och donade med någonting, så jag såg inte riktigt vad han gjorde. Jag vände mig om, och fick se någonting förskräckligt vidrigt.
Han stod där med en halv kopp kaffe. I denna kopp hade han sedan i en ganska enorm skvätt grädde och toppade sedan detta med… två råa ägg :n

Min första tanke var ”lek inte med maten!”, men när jag frågade vad fan han höll på med svarade han att han gick på någon slags diet. LCHF eller någonting. Den gick ut på att man skulle äta väldigt lite kolhydrater och väldigt mycket protein/fett.
Efter detta började han alltså dricka upp den där vidriga blandningen han gjort. Chocken har inte lagt sig än…

Han drack alltså ÄGG blandat med KAFFE och GRÄDDE.
Aldrig i livet. Aldrig. AAAAldrig någonsin skulle jag kunna sjunka sådär lågt att jag började äta/dricka någonting sådär vidrigt. Aldrig.

Han var iofs klar med sin lunch på 2 minuter, men det måste ha varit det enda positiva med det där…



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *