Golf,  Vardagsliv

Sista dagen i frihet är snart slut


Usch… jobba imorgon… Dom här två veckorna gick alldeles för fort :< Nu ska man vara vuxen på riktigt i en månad och jobba 5 dagar i veckan, 8 timmar om dagen ._o Inte roligt. Min sista lediga dag har spenderats på Dalsjös golfbana. Spelet gick åt pipan, men det var faktiskt helt okej att spela ändå. Lillebror slog lillebrorsrekord med drivern när han, på ett par 4-hål, nästan nådde in på greenen på första slaget. 210 meter drog han iväg bollen. Sjukt. Som tur är missade han birdieputten sen, så vi har fortfarande 0-0 i birdiekampen. Annars uppstod en rolig konversation mellan lillebrors fruntimmer Tatjana och hennes mamma när ”Tatta” hade glömt sin pitching wedge vid förra hålet: Tatjana: Faaaan! Jag glömde pitchen vid förra hålet. Mamma, kan du gå och hämta den?
Mamman: Vadå? Va?
Tatjana: Jag glömde klubban på förra hålet, pitchen du vet.
Mamman: Va? Vart? Vad hade du glömt?
Tatjana: Pitchen! Pitching wedgen!
Mamman: Bitchen?
Tatjana: PITCHEN!

Precis den sortens humor som går hem hos mig :i Nu ska jag sova, sen ska jag slita mig igenom 8 timmars arbetsdag. Buu för det!Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *