Vardagsliv

Misson completed


Good morning bloggen! Nu har jag varit vaken i drygt två timmar, och jag är faktiskt ganska pigg. Om 7 timmar blir det golf, fram tills dess vet jag inte riktigt vad jag ska göra.

Gårdagen följde annars planerna rätt bra. Jag höll mig vaken fram till 16-tiden nångång, sen vaknade jag över att jag hade ont i huvudet – jag hade tydligen råkat somna på tangentbordet :@
Då uppstod en liten konflikt: Jag hade inte ätit sen 04-tiden nångång. Och med tanke på att jag alltså skulle försöka lägga mig (och klockan nu var 16:00) så skulle jag alltså inte ha ätit på 24 timmar om jag somnade helt utan någonting i magen.
Så jag traskade upp och åt… eh… kvällsmat? Det blev 7 st Pringleschips, en till tupplur på 5 minuter (den här gången i soffan) med Pringlesröret i handen, och sen en drickyoghurt. Japp, mina matvanor rockar!

Sen borstades tänderna, och jag somnade. Vaknade kring 05-nångång och var faktiskt rätt pigg. Just nu äter jag frukost (Kausti <3 müsli) och är sugen på att åka ut till golfbanan och slå lite på rangen. Fårse hur det blir med det. Annars vill jag ge tummen upp för SM-veckan som sändes i SVT igår. SM-finalerna i kanotpolo, casting (världens stördaste sport), squash plus en massa andra udda sporter visades och jag måste säga att det var askul att se :) Mer sånt tack! Status på dygnsvändandet: Misson completed!



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *