Close

Jag, Jake och Perra gjorde tacos i förrgår, så jag tänkte bara ge alla okunniga tacofantaster ett tips: Provsmaka dom här tacochipsrullarna. Se till att köpa dom som det står ”sweet chili flavour” på och inte den andra sorten som heter något med ”tomatoes”.

Det är ihoprullade chips som smakar lite chili men samtidigt ganska sött. Dom passar otroligt bra till allt som har med tacos att göra (dom kan även ätas separat). Släng ihop en vanlig tacostortilla med hackad gurka, lök, isbergssallad, chili, gräddfil, tacosås, ost och tacoköttfärs. Sen häller du upp ett glas Cola Zero och häller upp tacochipsrullarna i en skål. Sen är det bara att njuta. Otroligt gott – tacos utan tacochipsrullar är inte riktig tacos :b

Betyg på tacochipsrullarna: [!][!][!][!][!]


Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>