tidigare berättat så beställde jag Zelda via Ebay för ungefär en vecka sedan. I förrgår dök härligheten äntligen upp. Känslan är obeskrivlig, men den känns ungefär som kärlek blandat med förväntan, längtan och lite solsken. Inatt piskar jag igång mitt gamla Super Nintendo för en debutspelning..." /> tidigare berättat så beställde jag Zelda via Ebay för ungefär en vecka sedan. I förrgår dök härligheten äntligen upp. Känslan är obeskrivlig, men den känns ungefär som kärlek blandat med förväntan, längtan och lite solsken. Inatt piskar jag igång mitt gamla Super Nintendo för en debutspelning..." /> tidigare berättat så beställde jag Zelda via Ebay för ungefär en vecka sedan. I förrgår dök härligheten äntligen upp. Känslan är obeskrivlig, men den känns ungefär som kärlek blandat med förväntan, längtan och lite solsken. Inatt piskar jag igång mitt gamla Super Nintendo för en debutspelning..." />
Coolt,  TV-spel

Zelda: A Link to the Past levererat


Som jag tidigare berättat så beställde jag Zelda via Ebay för ungefär en vecka sedan. I förrgår dök härligheten äntligen upp. Känslan är obeskrivlig, men den känns ungefär som kärlek blandat med förväntan, längtan och lite solsken.

Inatt piskar jag igång mitt gamla Super Nintendo för en debutspelning…Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *