Jake,  Tennis

Tennisfiasko


Sitter här och mår rätt bra just nu. Spelade en ganska jämt, men ändå ojämn, tennismatch mot Jaketidigare idag (planen vi spelade på ser ni ovanför) och det var riktigt fint att få röra på sig lite.

Matchen började inget vidare för egen del, och jag tappade ganska enkelt första servegamet. Mitt spel var inte alls på topp idag (som vanligt :i), ochinnan jag hann vakna till hade jag tappat 3 game till Jakes fördel. Sen kom monsterupphämtningen, och jag var ikapp vid 4-4. Sen slarvade jag onödigt bort första set – 6-4 till Jake. Bedrövelsen var total, och jag insåg att min kondition skulle räcka i max 7 game till.

Inför andra set försökte jag alltså att snabbt avgöra bollarna och undvika långdragna bolldueller. Detta fungerade också ganska bra, jag tror inte att vi hade mer än 4-5 långa dueller under hela setet. Problemet var ju bara det att jag slog ut, i nät och helt fel typ varenda gång – alltså fick Jake alla poängen.
Genom en heroisk kämpainsats lyckades jag dock på något vänster gå ifrån till 6-5 och egen serve för setet. Vid ställningen 40-30 hade jag också öppet mål att avgöra setet, men Jake var såpass rutinerad att han lade upp en jättelös smashboll till mig eftersom han vet att jag inte kan smasha. Jag drog såklart bollen i nät, och sen vände Jake andra set till vinst med 7-3 i tiebreak.

Egentligen var jag inte ens riktigt nära, siffrorna låter jämnare än vad det var. Det mest intressanta med dagens tennisspelande var annars det faktum att ingen av oss kunde slå ett endaste avgörande slag. Vi sprang mest runt där och väntade på att den andra skulle begå ett misstag.

Just nu sitter jag och kollar på Outsiders på kanal 5. Det är en snubbe där som njuter av att bli sparkad på… … han gillar alltså att, frivilligt, bli sparkad mitt mellan… …. jag mår fan illa av att se det där… Det finns då bra många udda människor här i världen.

(Skrev detta inatt, men glömde göra inlägget synligt. Därför dök det inte upp förrän 13:40)



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *