Svammel

Recension minus recension är lika med tomt prat

Har precis sett Harry Potter och halvblods prinsen (jo, jag fortsätter särskriva bara för att SF gör det). Klockan är T minus 7 hours and 27 minutes, alltså 00:33, därför får ni faktiskt vänta på recensionen tills imorgon.

Det vi kan notera är dock att fröken Watson var precis lika het som förväntat. Dock märkte jag att hon nog inte är den personen jag trodde hon var. Hon var otroligt gnällig på vissa ställen i filmen – detta uppskattas inte. Nu vet jag att hon ”spelar” en annan person i filmen, men bara det faktum att denna enorma gnällpotential existerar inom henne gör att hon går ganska fetbort.
Dessutom avslutade hon hela filmen med en av dom sämsta replikerna i modern tid [?] Illa.

Ska man kanske försöka leta reda på ett riktigt fruntimmer istället? Problemet är ju bara att hitta ett. Och att behålla det [?]
Det där med behållandet får vi ta som en sekundär sak – har man ingen är det svårt att behålla denna ingen.

Men för att hitta ett fruntimmer lär man för det första sluta med att kalla fruntimmer för fruntimmer, sen måste man börja leta reda på potentiella frunt… tjejer. Eftersom mitt sociala liv består av MSN, 1 minuts snack med den lokala pizzabagaren samt en massa telefonpratande på jobbet så är detta dock lite problematiskt.
När man dessutom ser ut som en blandning mellan Shrek och en rysk boxare så underlättar utseendet knappast. Inte kan jag sjunga heller, så att börja jobba som rockstjärna går tyvärr också det bort.

Jag får göra som med allt annat – luta mig tillbaka och intala mig själv att ”det ordnar sig”. Det har ju funkat med typ allt hittills (förutom skolan, fruntimmer, träning, karriär och dygnsrytm).

Nu är klockan 00:46 och jag börjar inse att jag kommer vara helt död imorgon. Men wth (jadu mor, vad kan det betyda :z), jag jobbar ju bara imorgon (idag) och fredag, sen är jag ledig i två veckor :w

Kom ihåg-lapp till lillebror
Fixa biljetter till Göran-filmen på TV4. Gå in på TV4.se och sök efter ”göran”, sen följer du instruktionerna. Har ingen skrivare här, och hinner inte till bion förrän efter jobbet imorrn. Fixa detta please. Du får hämta två tickets, jag kan försöka hämta två till om nån mer vill med. Skriv ut en lapp till mig också om du har möjlighet.
Om du nu har nån bil och kan ta dig ner på stan förstås… :w



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *