Close

Om man kan bli kär i en mobiltelefon så har jag nog blivit det… :@

Seriöst… senast jag fick den här känslan av att titta på en mobiltelefon var när jag låg i sängen en vacker januarinatt och såg Steve Jobs demonstration
av iPhones gränssnitt.
Jag kissade nästan på mig när jag såg den där videon första gången – så coolt var det (eller rättare sagt – så ocool var jag [?]). “Vill ha”-begäret var enormt, prislappen på telefonen likaså.

iPhonen har ju varit den kanske coolaste telefonen i lite mer än två år nu. Och nu verkar det äntligen som att det är dags för en ny hjälte att ta över tronen – HTC Hero. Skillnaden från iPhonen är väl egentligen inte så stor – ändå är skillnaden enorm.

Nu fattar ni säkert inte ett skit :i Den skillnaden jag pratar om är såklart Android. Ett open-source operativsystem som gör det möjligt för vem som helst att utveckla program till telefonen. Det låter kanske töntigt för er som inte är tekniknördar, men ALLA Nokia- och Sony Ericssontelefonerna är faktiskt låsta på ett eller annat sätt. Man kan inte utveckla program hur som helst till dom telefonerna. iPhone ska vi inte ens prata om.Android däremot… det är alla nördars våta dröm. Du kommer kunna installera vilka program du vill på telefonen helt utan begränsningar. Oavsett om det gäller videospelare, möjlighet att styra datorn via telefonen eller spel – allt kommer att gå att installera sålänge DU vill det.
På min Nokia 5800 t.ex, där kan man inte installera vad man vill. Vissa spel är regionsskyddade och funkar bara i Indien (jo, det är sant), andra program fungerar inte alls för att dom blivit för gamla – allt det där slipper man med Android.

Sen ser ju HTC Hero galet snygg ut också :n Har ni en minut över, kolla in den här demonstationen av telefonen
(spola fram till 00:30 så slipper du glo på den där snubben i början). Dreglar du inte över telefonen efter att ha sett den här videon… då är det nåt fel på dig :i

Så… nu ska det bara sparas ihop 5500 kronor, sen är skönheten min [?]


Betygsätt inlägget:
[Total: 1    Average: 4/5]

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>